Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Sarr kolo muani osimhen tarzı bir adam forumdaki kişilerin kanat profiline hiç uymuyor ki adam kanattan çok direkt santrofor temelli bir tarz ile oynuyor neden ona gittik acaba çok garip

I.Sarr a kötü demiyorum ama kesin ya bizimkiler ya da romano Sarr ları karıştırdı. Aşırı alakasız ve anlamsız Sane gibi maliyetli bir sağ açık varken Sarr a gitmeleri.

I.Sarr a kötü demiyorum ama kesin ya bizimkiler ya da romano Sarr ları karıştırdı. Aşırı alakasız ve anlamsız Sane gibi maliyetli bir sağ açık varken Sarr a gitmeleri.
bence çokta alakasız değil bunlar illa bi kanat alacak gibi sağ sol çok farketmiyor sezon başından beri kanat peşinde koşıyolar

Kristal palas kanat oyuncusu dediniz mi

198717.webp

hoş şeyler akla gelmiyor

Oyuncu sağ kanat sol kanat değil diye biliyorum. Bu zaten bir falso Palace da 40-50 civarı ister olmaz bu iş. Oyuncuya teklif yapılmıştır ama sol kanat lazımken sağ kanat almak mı? Oyuncu sol kanatta oynayabiliyor mu daha detaylı bilen arkadaşlar yazarsa gerçi belki sol kanatta da iyi performans veriyordur ama sol kanatta hatırlayamadım oynarken.
Konferans Liginde izlediğim bazı maçlarda gördüğüm kadarıyla, biraz da C. Palece'nin taktiği ile de alakalı olarak kanattan çok bu adam Dembele gibi forvetleşti.

Mateta'nın arkasında mixer gibi karıştırıyor oraları. Forvet arkası oynayabiliyor. Direkt Osi ile de beraber oynayabilirler. Sane gibi bir sağ kanat profili değil.

Geri
Üst Alt