İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.969
- 4.349
- 1.278
Sarr palace de santrfor oynamıyor muydu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm Sarrları Sarrrr
Belki Sane gidiyor?fbye yazıldığı zaman bu arada forumda yoktum twitterda görmüştüm ama o zaman da düşüncem gwood varken onlar için de olmayacağıydı çünkü sağ kanatta çok daha iyi biraz dengesiz bir herif o yüzden solda ne kadar iyi olur orası muallak bir herif.Palace'de glasnerr onu baya dengeli bir oyuncuya çevirdi ama biz sola adapte nasıl ederiz bilmem , alırsak tabii bence salmaz palace
Sol kanatta oynayabiliyorOyuncu sağ kanat sol kanat değil diye biliyorum. Bu zaten bir falso Palace da 40-50 civarı ister olmaz bu iş. Oyuncuya teklif yapılmıştır ama sol kanat lazımken sağ kanat almak mı? Oyuncu sol kanatta oynayabiliyor mu daha detaylı bilen arkadaşlar yazarsa gerçi belki sol kanatta da iyi performans veriyordur ama sol kanatta hatırlayamadım oynarken.
yapar sane de ağzıyla kuş tutmaya çalışsın artık yoksa zor oynar solda olmadığı sürece.Barış-sarr yaparız sarr sağ kanatta içinden geçer ligin direktSarr is yapar mi?
YaparSarr is yapar mi?
sane solda da oynuyo reyis ztn farketmezki sarr-sane de olur gayetBelki Sane gidiyor?
Şimdi diyecek fabrizio bilmiyorKolpacilar sarrları mı karıştırmışlar hahaha