Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.172
- 36.708
- 2.773
şöyle bir baktım tezahüratı yapanlara
muhtemelen 3ün karesini alamazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye ki birinin shick i mi çok büyük?Patrick shick gelirse Galatasaray yüzyılı kaldığı yerden devam eder, Demiroviç gelirse 13. lük hayırlı olsun.. öyle bir çıkmazdayız
yedek forvet o kadar etkileyecek mi
maasinin altinda getirmek tier 1 takimi degilden imkansiz adam zaten 3.2 aliyor netDemiroviç gibi tiplere verilecek para umrumda değil gitsin isterse 50 versinler ama maaşların bu kadar yüksek olması canımı sıkıyor itibar zedeleyici şeyler bunlar, berbat bir intiba bıraktık yarın öbürün bu kulübe gelmek isteyen her oyuncu min 5 isteyecek. Gerçi yarın öbürgünü geçtim geçen seneden beri başladı ya bu, bu transfer döneminde adam alamıyor olmamızın en büyük sebeplerinden birisi kesinlikle bu.
hiç Shıck bir davranış değilNiye ki birinin shick i mi çok büyük?
?Niye ki birinin shick i mi çok büyük?
Doğru dedin hiç shick olmadı bu...hiç Shıck bir davranış değil
Amirim sıcak etkisi... Galatasaray yüzyılı ile 13. Lük arasında çok büyük bir siklet darkı var da...
Acayip bir bilgi aldım. Eşimin şirketindeki finans müdürü Dursun Bey in eşinin yakın arkadaşıymis. İşte şimdi gerçek duyumcunuz geliyor![]()
demirovic gelirse ekime gelmezse shickimeDoğru dedin hiç shick olmadı bu...
iki Shıck arasında mı kaldık?Amirim sıcak etkisi... Galatasaray yüzyılı ile 13. Lük arasında çok büyük bir siklet darkı var da...
Hayır doğru tek bir shick var...iki Shıck arasında mı kaldık?