Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Lemina yerine Salihi alıp Lesley yerine adam akıllı bir orta saha alınmalıydı. Saçma sapan bir planlama oldu şu an yönetim de saçmaladıklarını anladı toparlamaya çalışıyo ama zor bu saatten sonra

Transfermarktta şu an itibariyle Camavinga Tel Demirovic ve Miyopou diye bir stoper isimleri gündemde

Son sezonunda futbol oynamayı unutmadıysa kesinlke kötü bir futbolcu değil.
Elbette standart üstü ama bize aşağıda kalıyor bence. Daha iyi hamle yapabileceğimiz bir alan orası eğer u23 dışına çıkmakta ısrarcıysak.

Kızarım işte böyle durumda yönetime koca sene alabileceğimiz çok fırsat varken demiroviç yavan kalır.

demirovic iyi bir forvet özellikle boxun içinde tehlikeli pek süratli ve teknik değil biraz Icardi ye benzetiyorum

f8041389a47c41f79ea237f6085d8ce7.jpg

Ağustos sonuna kadar bekleyip Batrakov, Demirovic gibi tiplere 40-45 gömmek neresinden tutarsan tut ahmaklık. Bunu Lang ve mal bir stoperle de taçlandırırlarsa gelmiş geçmiş en kötü yönetim olmayı başaracaklar.

Elbette standart üstü ama bize aşağıda kalıyor bence. Daha iyi hamle yapabileceğimiz bir alan orası eğer u23 dışına çıkmakta ısrarcıysak.

Kızarım işte böyle durumda yönetime koca sene alabileceğimiz çok fırsat varken demiroviç yavan kalır.
U23 bir isim gelmeli bence de buna kesinlikle katılıyorum. Ancak Demirovic'in yapabildikleri de rotasyonda olmasını isteyeceğimiz özellikler. İyi bir futbolcu bence. Peki kontenjanı harcamak ister miyim dersen kesinlikle istemem. Kanat ya da orta saha transferini etkilerse oldukça sinir bozucu olur.

Oyuncunun da bize geldiği senaryoda Elmander vari bir rolde değerlendirileceğini düşünüyorum. Aslında taraftar bu tarz çalışkan adamları sever ama yabancı sınırı nedeniyle çok tepki çekecek gerçekleşirse.

Sen yanlış anlam çıkarıyorsun, bu kadar basit. Adam röportajda sorulunca "ne münasebet çoluk çocuğa göre liste mi yapacağız" diyip hem ortalığı germek hem de oğlunun kalbini kırmak yerine şakayla karışık "o da kendi çapında istediği oyuncuları söylüyor tabi hehe ama elbette bu işleri ekibimizle profesyonel şekilde yürütüyoruz" deyip gülüyor diye sen "Ali Yiğit'e göre liste yaparsan tabi rahatsız olur" diyerek başkanın bu sebeple Okan Hoca'dan rahatsız olmasını haklı bulduğunu söylüyorsun... O röportajdan Ali Yiğit'in transfer listelerimiz üzerinde EN UFAK ETKİSİ OLDUĞU BİLE çıkmaz... Okan Hoca samimi tonda bir röportajda şaka yollu oğlunun kalbini de kırmadan geçiştirmiş denir en fazla...

O röportajdaki tek hata senin gibilerin ya art niyet yüzünden ya da satır aralarını anlama kıtlığı (özür dilerim ama) yüzünden söyleneni çok yanlış anlayıp bu mevzuyu başka yerlere çekeceğini düşünememek olabilir sadece... Bir de "kendi kabul ediyor" diye şu röportajı örnek koyuyorsun... Geriden gelerek konuya girdiğim için kusura bakma ama cidden çok saçma yani, dayanamadım...
Hocayı da eleştiririm, başkanı da.. Açıklamalarını, röportajlarını beğenmek zorunda değilim. Bana göre bir açıklama yanlışsa, bu beni bağlar. Herhangi bir hakaret yoksa kimseye de görüşlerimi beğendirmek zorunda değilim. Yaptığım ironiydi. Çocuk değilim, ben de transferlerin Ali Yiğit'e göre yapılmadığını biliyorum. Benim eleştirim bu yönde açıklama yapılmasıyla ilgili. Size göre bu masum bir açıklama ama bana göre profesyonellik dışı.. Bu sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamıyorum?

Geri
Üst Alt