Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
2 kasa Bira'ya iltica edecek adamlar var memleket bitmiş.

Ağustos sonuna kadar bekleyip Batrakov, Demirovic gibi tiplere 40-45 gömmek neresinden tutarsan tut ahmaklık. Bunu Lang ve mal bir stoperle de taçlandırırlarsa gelmiş geçmiş en kötü yönetim olmayı başaracaklar.
Muhteşem (!!!) fırsat transferleri!!

Hocayı da eleştiririm, başkanı da.. Açıklamalarını, röportajlarını beğenmek zorunda değilim. Bana göre bir açıklama yanlışsa, bu beni bağlar. Herhangi bir hakaret yoksa kimseye de görüşlerimi beğendirmek zorunda değilim. Yaptığım ironiydi. Çocuk değilim, ben de transferlerin Ali Yiğit'e göre yapılmadığını biliyorum. Benim eleştirim bu yönde açıklama yapılmasıyla ilgili. Size göre bu masum bir açıklama ama bana göre profesyonel dışı.. Bu sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamıyorum?

Sen "böyle röportaj vermek yanlış, bu işler ciddi işler" falan dememişsin ki... Öyle dersen kimse sana ağır tepki vermez, karşı fikir sunabilir ama sert tepki gelmez yani... Ama sen "çoluk çocuğu ciddi işlere karıştıran adama tabi güvenmez" falan diyorsun... Yoksa "başkan güvenmemekte haklı" de, normal zeminde tartış karşı görüşlülerle... Burada öyle saçma sapan şeylere ciddi ciddi inanan bir sürü insan varken öyle ironi yapılmaz, ki öyle olmasa bile ironi öyle yapılmaz zaten... Hadi diyelim ironi yaptın, birisi karşı çıkınca ironi olduğunu izah etmek yerine sözde kanıt diye video koyup "bak kendi kabul ediyor, siz nesine itiraz ediyorsunuz" diye ısrarcı olmak nedir o zaman? Önce "ona göre liste yapılıyor" diyerek konuşuyorsun sonra "ben abarttım tabi, tamamen ona göre liste yapılmasa da demek karışıyor bu işlere" diyorsun, o videodan öyle bir sonuç da çıkmayacağını söyleyince de bu sefer "komple ironiydi" diyorsun...

Röportajı beğenme, açıklamalarını beğenme, o röportajı ben de beğenmedim zaten, bazı açıklamalarına ("12 kişi mi oynayacağız" vs mesela ama başkaları da var) ben de çok kızdım buradan... Transfer tercihlerini, oyuncu değerlendirme kriterlerini de beğenme... Başkanı çok haklı bul... Bu fikirlerle hiç sorunum yok... Bazılarına itiraz edebilirim, tartışabilirim o başka ama yani bu tartışmalara saçma sapan gerçek olması mümkün olmayan bu tarz şeyleri karıştırmayalım...

Pape Matar Sarr için son Galatasaray bağlantılarından sonra hiçbir teklif (veya temas) olmadığına dair anlayış var. #THFC

Gerçekçi bir hedef değil maalesef
Ulan Mobil'deyim yan sekmede açık kalmış ama mesajı göndermemişim kusuruma bakmayasın kanks yav 😀
dries-mertens-aa-1901470.jpg

“Bırakın beni Galatasaray’a gideyim avradını bilmem ne yaptıklarım!”

R. Leao’dan Milan yönetimine

En çok Serdarla makara geçeceğim yazalım kenara.

Oyuncunun kulübü, oyuncuyu bırakmama kararı aldı.
Oyuncunun bir sağlık problemi olduğu öğrenildi alternatiflere yönelindi.
Oyuncu şimdilik bekletiliyor kulübünde ve oyuncuda sorun yok

Loading...
Kolpa kaynagim yarini ve cumartesi gunun heycanla bekliyorum. Leao bitti haberleri gelmezse....

Geri
Üst Alt