Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.261
- 103.232
- 5.238
paylaşıldıysa özür
Senden değerli mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paylaşıldıysa özür
Fena o zaman.Açtım la, bi halt olmadı
Abi gözümle gördüm kız nasıl kaçtıNe alaka len benim bu forumda gördüğü tek bayan erkek olan biriydi...![]()
absürd teklif neydi acaba? dursun adamı 36 taksitte falan mı almak istedi.
Sarrı almamak için leminayı göndermeyecekler aha izlesarr da olacak gibi
Muhteşem (!!!) fırsat transferleri!!Ağustos sonuna kadar bekleyip Batrakov, Demirovic gibi tiplere 40-45 gömmek neresinden tutarsan tut ahmaklık. Bunu Lang ve mal bir stoperle de taçlandırırlarsa gelmiş geçmiş en kötü yönetim olmayı başaracaklar.
Hocayı da eleştiririm, başkanı da.. Açıklamalarını, röportajlarını beğenmek zorunda değilim. Bana göre bir açıklama yanlışsa, bu beni bağlar. Herhangi bir hakaret yoksa kimseye de görüşlerimi beğendirmek zorunda değilim. Yaptığım ironiydi. Çocuk değilim, ben de transferlerin Ali Yiğit'e göre yapılmadığını biliyorum. Benim eleştirim bu yönde açıklama yapılmasıyla ilgili. Size göre bu masum bir açıklama ama bana göre profesyonel dışı.. Bu sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamıyorum?
Geçen yıl bonservissiz diye Juve'ye acayip maaş çaktı diye hatırlıyorum.Diğer gizli isimlerden biri düşmüş medyaya bu arada. Jonathan David o isim de.
Osimhen ile çok iyi olurlar bu arada.
Ulan Mobil'deyim yan sekmede açık kalmış ama mesajı göndermemişim kusuruma bakmayasın kanks yavGerçekçi bir hedef değil maalesef
Kolpa kaynagim yarini ve cumartesi gunun heycanla bekliyorum. Leao bitti haberleri gelmezse....En çok Serdarla makara geçeceğim yazalım kenara.
Oyuncunun kulübü, oyuncuyu bırakmama kararı aldı.
Oyuncunun bir sağlık problemi olduğu öğrenildi alternatiflere yönelindi.
Oyuncu şimdilik bekletiliyor kulübünde ve oyuncuda sorun yok
Loading...