- 18 Temmuz 2009
- 82.590
- 241.842
- 5.263
Batrakov, Sneijder’in sol taşşağı olamaz, saçma sapan konuşmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haberlere gore2 Sarr geliyor mu şimdi son durumlar neler? İsmail Sarr için bence kulübüne baskı yaparsa 45-50'ye düşer kulübü. 28 yaşında eğer kendi mevkisinde ilk 10 da olacak bir oyuncu değilse 70 falan teklif zor bence.
İnan çok hoşuma gitti.10 sene sağ kanat sorunu yaşamayız.Cok kendinden emin ve olgun oynuyor yasina gore gercekten iyi olurdu ustad.![]()
Leaoyu cok kolay unuttunsarra verin 55-60 yav o kadar bekledik abi daha bu saatten sonra o para çok bu para çok beni ilgilendirmez ya.Gerekirse mesela pape sarr da 40a gelsin gidip o leipzigin stoperi de bonservisle alsınlar hiçbir sorun yok hakana da 20 versinler.Bu saatten sonra para düşünmenin bir anlamı yok kafayı yedim artık verin alın 2 günlük dünya yarın ne olacağı belli değil an'ı yaşayalım yarın batarsak batarız farketmez
yağlarızHafta sonunum iyi geçmesi Erzurum maçına bağlı
maalesef ya sarr çünkü osimhen kasa hurra basalım herkese fiziksel perişan edelim napalımLeaoyu cok kolay unuttun
Alamazlar rts bosuna heveslenme. 1 eylülde lang gelir.maalesef ya sarr çünkü osimhen kasa hurra basalım herkese fiziksel perişan edelim napalım
o geleceğine kutucu çağıralım geri rizeden yaAlamazlar rts bosuna heveslenme. 1 eylülde lang gelir.
Oda söyledi rekor kırdılar diye başka bi sıkıntı varmış satış yapmak zorundalarmış. uzanırken dinledim yav gerisini anlamadım uyuya kalmışım.![]()
Geschäftsjahr 2025: Rekordzahlen für den VfB
Auf der Mitgliederversammlung hat der VfB-Vorstandsvorsitzende Alexander Wehrle die Finanzkennzahlen für das AG-Geschäftsjahr 2025 bekanntgegeben. Sie stellen neue Bestmarken für den VfB Stuttgart dar. Der Mutterverein hat sich ebenso wirtschaftlich positiv entwickelt.www.vfb.de
Finansal adamlar rekordan rekora kosuyor. 383 milyon gelir, vergiden sonra 22 milyon kar aciklamislardi. Bunu CL'e katilmadan yaptilar. Bu sezon CL var.
O kadar sorunlari varsa, nasil gidip onun begendi Pecinovici 25e cekti adamlar?
Sane Yi bundan böyle benchte kullanacak hoca.Cunku orayı hakediyor.Sane'yi solda mı kullanacak?
Futbolcu olamamış ama alakalı birşey olmuş...Demekki futbolcu olsa golleri doksana takacakmış