Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 8.000
- 1.996
- 1.798
Sol stoper ismi çıkmayışı rahatsız ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gittikçe Mesut ozile dönüyorananı avradını bu tip ne lan
![]()
Az sabır .Negatif olmayalım.Bir izleyelim 3-5 maç .Ozmaana kadar stabil kalalımBaya Batrakov videolarını izledim.
Bana kalsa ; aradığımız profil değil.
Duran topları iyi kullanıyor evet, ama yeter mi?
yaşına göre olgun takıyor, basit oyniyor. Tıkır tıkır işleyen sistemde belki iş görür. Ama böyle bazı maçlarda yoktan tabelayı değiştirecek adam mı? Sanmıyorum.
Var .Abdülkerim Bardakçı.İsim bu.Turkiyenin en iyisi.Sol stoper ismi çıkmayışı rahatsız ediyor.
O isimlere bitti demedi ki zaten. Tam tersi teklif yapıldı fark var dedi.Leao can nerdeyse el said,bilal, mora da orada
Sanki kendisi herseyi dogru söyluyor![]()
Tam savunma cizgisini rakip cezasına çekip ofsayt taktiği uygulayan flicklik oyuncu aslinda. Geriye koşsun dursun. Ikinci macta bacagini eline alir gerci.singoyu psgnin falan alası tutmaz mı durduk yere
biz transfer nobeti tutarken sen kari nobeti.mi tutuyon dogru soyle aga
Tam savunma cizgisini rakip cezasına çekip ofsayt taktiği uygulayan flicklik oyuncu aslinda. Geriye koşsun dursun. Ikinci macta bacagini eline alir gerci.
Ne kadar verelim cafercan4-5 ay sora 29 yaşına basacak bi adama 40 fln veremeiz k. bakmayın