Mustafa Yiğit
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2026
- 358
- 844
- 393
CABRAL YAV ADAMLAR SCOUT TRANSFERİ YAPIYO YEĞENİM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz trnafer nobeti tutarken sen kari nobeti.mi tutuyon dogru soyle aga
Tr nin en iyisi olduğunu düşünmüyorum. Sene ortası tekrar hatırlarız bu mesajları şl maçları sonrası. Çok isterim iyi performans sergilesin ama şl arenasında yetmediğini göreceğiz.Var .Abdülkerim Bardakçı.İsim bu.Turkiyenin en iyisi.
Bunu yapsın bağrımıza basmayız belki ama ilişkimizi seviyeli bi konuma yükseltiriz
singoyu psgnin falan alası tutmaz mı durduk yere
Zeki topçu, nerde duracağını, nereye koşacağını ne zaman nereye pas atacağını, ne zaman ve nasıl şut çekeceğini, topa nasıl vuracağını çok iyi biliyor. Çok da soğuk kanlı ve bir o kadar da kurnaz. Ancak bu stil, bir oyun sistemi içinde değer bulur ki bizde de bir sistem yok. Mesela psg için stili çok uygun.Baya Batrakov videolarını izledim.
Bana kalsa ; aradığımız profil değil.
Duran topları iyi kullanıyor evet, ama yeter mi?
yaşına göre olgun takılıyor, basit oyniyor. Tıkır tıkır işleyen sistemde belki iş görür. Ama böyle bazı maçlarda yoktan tabelayı değiştirecek adam mı? Sanmıyorum.
Yusuf içinden geçti cabralın ama eşşek hocaları 60 da aldı adamıCABRAL YAV ADAMLAR SCOUT TRANSFERİ YAPIYO YEĞENİM
bi de nabil sarr mi cikti?Bu gazeteci nabil sarr için 4 yıllık anlaşmaya vardığımızı yazıyor ama palace için birşey demiyor
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anlayana saz anlamayana davul zurna azYusuf içinden geçti cabralın ama eşşek hocaları 60 da aldı adamı
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ICimden bi ses 30 inecekler diyoPalace, 60 milyon euro talep etmiş, zor transfer. Zaten kulübüyle anlaşmak daha zor