Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 43.434
- 37.810
- 3.798
Lemina'yı isteyen var da mı elden çıkaracağız? O zaman neden uzattık? Koca bir saçmalık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İskender sen de birader ormanı görmüyor ufacık dikeni görüyorsun bırak şimdi sarayı, hem leao hem sarr hem de bi daha sarr çekmişiz baksanaabi bu hayalleri hangi rahatsız herifler kuruyo acaba ya 50 tane adam almışlar takıma orta sahada sara oynuyor ya sol bekte de kazımcan falan mı var
Virgül var arada ama ben koymadım üşendimbi de nabil sarr mi cikti?
35 kabul gormemis
nerde yazmış
yok abi çok büyük takıntım var ona görmeye tahammülüm bile yok 500 harcayalım vini jr falan gelsin her yere topp class gelsin ama osde sara olsa yine kafayı yerim çok bıktım o adamdanİskender sen de birader ormanı görmüyor ufacık dikeni görüyorsun bırak şimdi sarayı, hem leao hem sarr hem de bi daha sarr çekmişiz baksana
1 saat önceki twiti var sadece35 falan yazmıyo ordanabil cedit
Bence burada gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil gibiOrhan uluca pejcinovic Galatasaray'ın aradığı oyuncuydu keşke Galatasaray alabilseydi ama demirovic'i de beğenirim fayda sağlar dedi. Stuttgart'ın bazı sıkıntıları varmış satış yapmak zorundaymış.
Valla millet mırın kırın etse de Hakan gelmelilemina, torreira out sara benche
hakan ç mate sarr
batrakov