Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Beşiktaş çabuk havalanıyor ama daha sert bir takımla oynamadı

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%10’u %15 diye hatalı mı yazdı bunlar yoksa sonradan mı değişti

%15’luk yazılmış

Yarın Yunus ben Hull'a gidecem ya da zam yapın diyebillir

Bjkye gol atabilen şampiyon sayılsın ben bunlardan korkarım arkadaş

Profesyonel futbolcu Aleksei Batrakov’un transferi konusunda, oyuncunun kulübü FC Lokomotiv Moscow ile anlaşmaya varılmıştır.

Bu kapsamda, futbolcunun kulübüne toplam 25.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca, futbolcunun bir sonraki satışından elde edilecek kârın %15'lik bölümü FC Lokomotiv Moscow’a ödenecektir.

Futbolcu ile 2026-2027 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre, futbolcuya her bir sezon için net 3.250.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Tr nin en iyisi olduğunu düşünmüyorum. Sene ortası tekrar hatırlarız bu mesajları şl maçları sonrası. Çok isterim iyi performans sergilesin ama şl arenasında yetmediğini göreceğiz.
Daha iyisi gelene kadar seveceğiz.Ufak tefek hatalar yaptı diye 4 senedir kapı gibi oynayan oyuncuyu elinin tersiyle itemezsin.1 sezonda kaç maç oynuyor .bu çocukta makine değil.
Senin sol bekinin defolarinida kapatıyor.2 beli donmuyor diye tukaka edilecek asla oyuncu değil.Bunu sende biliyorsun.
Ortasaha da sağlam değildi gecen sene ŞL de.

Herseyi bilen kolpa kaynak batrakovun transfer detaylarini vermismiydi daha önce?

Geri
Üst Alt