Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.562
- 15.241
- 1.938
Singo'da da yazmiyordu birsey, ama basin 60 ve bir sene sonra 55e düsen bir madde var demiyor mu?55 milyonluk madde yazilmamis
demek ki YOK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo'da da yazmiyordu birsey, ama basin 60 ve bir sene sonra 55e düsen bir madde var demiyor mu?55 milyonluk madde yazilmamis
demek ki YOK
hanseni büyük oyuncu ile pazarlıyorlarmış pü hıammFaris Moumbagna ile ilgileniyorlardı.
Pogba da olabilir bu arada.
Yunus zam hak edecek ne yaptıYarın Yunus ben Hull'a gidecem ya da zam yapın diyebillir
Matruşkayı başta başka bir şey sandık yaw
GalataSARRay olma yolunda ilerliyoruz.
Umarım sadece rakiplerin abi umarımSAR değerimiz artacak, rakiplerin başını ağrıtacağız...
çok çakkal adamsın vesselam
Bu dediğin olması için td değişmesi gerek. Okan ile bu oyunu oynayamayız. Aslında Fatih hoca son geldiğinde bu pas oyununu oynatmak istedi, ancak takımın çok genç ve kırılgan olması, başkanın işte elmas olması maalesef girişimi akamete uğrattı. Yani ben batrakovdan bekliyorum ama Okan gibi bir engel var.Belkide Batrakovla birlikte bir oyun stilimiz oluşur bereketiyle gelir.Kim bilir.Akilli oyuncu dümene geçer ivedilikle.
Buda benim özlü sözüm olsun))
Ula müziği şu yapsaydınız yaaaMatruşkayı başta başka bir şey sandık yaw
gs x oyuncuyla anlaştı kulüple anlaşamadı
gs x kulüple anlaştı oyuncuyu ikna edemedi
gs x oyuncunun transferini bitirdi teknik heyet onay vermedi
gs x oyuncunun transferi için bekleme kararı aldı
gs x kulübüyle ödeme vadesini görüşüyor
gs x oyuncuyu göndermeden kontenjan açamayacak
utanmaz arlanmazlar sol stoperde 5 senedir apokerimin yanına yöresine 1 adam almaktan acizsiniz lan siz
Para var diyoruz başından beri 100 banko + 50 daha olabilirPara yok, transfer yapamıyoruz diye başladığımız transfer sezonunda finalde
25 Batrakov aldık.
Üzerine
20 Demiroviç
25 Pape Sarr
40 İsmaile Sarr
45 Leao
felan konuşuyoruz. 3 aydır keklemişler bizi![]()
Maaşlarını da koyuyor herhalde.Ekli dosyayı görüntüle 332202
75+35+30 + 7,5 nasıl 215m oluyor