Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
2 kaleci var
2 sağ bek (1 biri kanattan bozma)
3 stoper (1 şüpheli)
3 sol bek
2 6 numara
4 merkez (1'i emekli 1'i gidici)
1 sağ kanat
1 10 numara
1 sol kanat
1 mevkisiz
1 santrafor

plan çok kötü evet de kalabalık nerde

Şimdi 3 stoper 1'i şüpheli, 4 merkez 1'i emekli 1'i gidici dedin ya

Muhtemelen bu isimler Lemina İlkay Torreira veya Lesley.

Kuru kalabalık diyorum çünkü orta sahamız öyle bi hal aldı ki Lemina-Torreira-Sara üçlüsü dışında herhangi bir üçlü asla birbirine uymuyor.

İlkay'ı Sara yerine koyuyorsun asla o kadar koşmuyor
Lesley'i koy Lemina yerine asla o şekilde savunma yapamaz
Nhaga'yı koy Torrik yerine bakalım üst üste 3-5 maç sonra noluyor bence hiçbir şey, bomboş topçu üzgünüm bu çocuktan bir şey olmaz

tamam lemina-torrik-sara üçlüsü OK. e ama biz de bunlardan çıkmak istiyoruz. yenilenelim diyoruz veya bunların ÖNÜNE adam alalım diyoruz.

saçma sapan bi durum tamamen boş bi kalabalık var orta sahada

hacı düşün stoper oynayabilecekler
sanchez
apokerim
lemina
kaan
arda

santrafor osimhen sadece
kanatlar barış sane yunus hadi senin dediğin gibi bi de berat olsun

dediğim gibi bana kalsa min 5 transfer ama sadece 2 transfer gelecekse mecburen kanat ve santrafor derim

Anlatamadık renktaş. Savunma ve hücum hattının sayısal olarak aynı oranda olması gerektiğini düşünüyorlar. Hücum oyuncusu sayısal olarak daha fazla olmalı. Maçta yapılan en fazla oyuncu değişikliği ve hamlelere bak. En fazla rotasyon ihtiyacı hücum hattında oluyor.

Sarrin gelmesi için birinin gitmesi lazımmış. Boş verin göndermeyin şampiyonlar ligi ve lig arası dagiliriz ozaman devre arasını hedef gosterirsiniz

Anlatamadık renktaş. Savunma ve hücum hattının sayısal olarak aynı oranda olması gerektiğini düşünüyorlar. Hücum oyuncusu sayısal olarak daha fazla olmalı. Maçta yapılan en fazla oyuncu değişikliği ve hamlelere bak. En fazla rotasyon ihtiyacı hücum hattında oluyor.

Ben kadıköy deplasmanından stoperde Kaan'la bile 3 puanla çıkabilirim ama kanadımda Berat varken, veya santraforumda Kaan gibi içi geçmiş bi santrafor varken 3 puanla çıkamam.

An itibariyle GS'da gol atacak isimler:

Osimhen
Barış
Sane
Yunus
Batrakov
Sara
Torriera-Lemina-Oguçukwu vs kalan orta sahalar
Stoperler
Bekler

Kaçar gol yazarsınız sezonda?

Osimhen 30 golü bulmazsa, bu oyuncu grubu 50 gole zor ulaşır gibi görünüyor. E savunması ile ünlü bir takım da değiliz malesef. 20+ gol atabilecek transferler yapmazsak ya da eldeki oyunculardan birinden sezonluk sürpriz mucize bir performans gelmezse, tünelin ucu bombok görünüyor kısacası. Ve sadece 10 gün falan kaldı adam akıllı.

Osimhen
Barış
Sane
Yunus
Batrakov
Sara
Stoperler
Bekler

Osimhen 30 golü bulmazsa, bu oyuncu grubu 50 gole zor ulaşır gibi görünüyor. E savunması ile ünlü bir takım da değiliz malesef. Transfer yapmazsak tünelin ucu bombok görünüyor kısacası. 10 gün falan kaldı adam akıllı.

Hala İcardi'nin 15 gollük katkısını kapatmadık. Yedek santrafor şart. Demirovic'i ilk defa duydum dünden beri baya analizleri izledim vs kanım çok ısındı.

Gecen sezon cok basit goller yeyip kapanan takima gol atana kadar canimiz cikiyordu. Iki transfer yapildi lesley bu cok basit golleri önliyecek bir isim mi bence degil. Peki Batrakov gol sikintimizi cözermi, orasi daha net degil.

Osimhen
Barış
Sane
Yunus
Batrakov
Sara
Stoperler
Bekler

Osimhen 30 golü bulmazsa, bu oyuncu grubu 50 gole zor ulaşır gibi görünüyor. E savunması ile ünlü bir takım da değiliz malesef. 20 gol atacak ransferler yapmazsak tünelin ucu bombok görünüyor kısacası. Ve sadece 10 gün falan kaldı adam akıllı.
Asist yapacak adam da önemli. O da direkt etkiliyor herkesin skor tabelasını. O bile eksik bence.

uurcan(jankat)
singo(sallai)-sançez(arda)-akerim(veiga)-Jakops(eren-kazımcan).. jakops çıkılmalı..
Gedson Fernandes (Sarr)-Hakan Ç (Lemina).. Torreiradan çıkılmalı
Sarr (sane)-Yunus (batrakov)-Leao( Barış)
Osinhen(Dju).. 6 transfer 180 milyon euroya alırsın hepsini:)

Geçen sezon akerim ve daviden biri 1 ay gitse bütün kulvarlarda tutardık kamaşullahı

Acayip bir şans oldu onların sakatlanmaması
Bütçe de varken geçen sezona 4 yabancı kontenjanını boş bırakarak girme enayiliğini gösteren sevgili hocamız, birkaç oyuncu birkaç maç oynayamadı diye şanssızlıktan yakındı bir de utanmadan ki bütçeyi nasıl çarçur ettiği malum. Bunları söyleyince, hemen 4 şampiyonluk bla bla diye çemkirenler çıkıyor; ne alakası varsa? Aynı yönetim ve hocayla 5. sezona giriyorken, harcanan bütçelerle ortaya konan sözüm ona futbol tiksinti verici. Hiç mi bir şey söylemeyelim hazrete?..

Son düzenleme:

Osimhen
Barış
Sane
Yunus
Batrakov
Sara
Stoperler
Bekler

Osimhen 30 golü bulmazsa, bu oyuncu grubu 50 gole zor ulaşır gibi görünüyor. E savunması ile ünlü bir takım da değiliz malesef. 20 gol atacak ransferler yapmazsak tünelin ucu bombok görünüyor kısacası. Ve sadece 10 gün falan kaldı adam akıllı.
Ben bunun çok doğru bir bakış açısı olduğunu düşünmüyorum

Önceki sezon lemina geldiğinde lucası biraz öne attığımızda 4-5 gol atmıştı. Biz biraz oyun oynayalım herkes atar gol.

11-12 sezonunda doğru kurguyla ortasahaların 10ar gol atmıştı

Geri
Üst Alt