Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Ben bunun çok doğru bir bakış açısı olduğunu düşünmüyorum

Önceki sezon lemina geldiğinde lucası biraz öne atıp 4-5 gol atmıştı. Biz biraz oyun oynayalım herkes atar gol.

11-12 sezonunda doğru kurguyla ortasahaların 10ar gol atmıştı
Demek istediğini anlıyorum ama tabelaya yatkınlık diye net bir gerçeklik de var. Bizim tabela yapacak oyuncu sayımız hedeflerimize oranla çok az sayıda.

1000061978.webp

"Lounge da ne yemek var acaba ya " diyerek bakmis karsilik olarak

Lesley in işi kolay aslında bir dikine oynasa 2 çalım atsa zaten diğerlerinden iyi gözükecek

Bunlar bilerek alamiyacaklari adamlarin pesinde ,gelen gidene 30 milyondan az teklif yapiyorlar ya tutarsa misali. Biri kabul etse 30u heralde teklifi 25 düsürürler

Demek istediğini anlıyorum ama tabelaya yatkınlık diye net bir gerçeklik de var. Bizim tabela yapacak oyuncu sayımız hedeflerimize oranla çok az sayıda.
@Cafer Güney
Örneğin Fb'de bu açıdan (tabela yatkınlığı) saçma sapan topçular var. Hiçbir şey oynamadıkları bir maçta bir anda Talisca, Asensio, Greenwood ile gol bulabilme ihtimali var onların. Hatta itin getune sokulan Kerem bile skor üretmeye çok yatkın biri. Bizde böyle anomali bir tek Osimhen var onu demek istedim. Yoksa hayvan gibi oyun gücün olur, tabiki sürpriz katkılar alırsın beklenmedik oyunculardan da.

Geri
Üst Alt