Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.148
- 110.103
- 4.878
Gençler atti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e o zaman niye torreira'yı lemina'yı gönderiyoruz?Yerine Bir ugucukwu daha gelsinde akillan
An itibariyle GS'da gol atacak isimler:
Barış
Demek istediğini anlıyorum ama tabelaya yatkınlık diye net bir gerçeklik de var. Bizim tabela yapacak oyuncu sayımız hedeflerimize oranla çok az sayıda.Ben bunun çok doğru bir bakış açısı olduğunu düşünmüyorum
Önceki sezon lemina geldiğinde lucası biraz öne atıp 4-5 gol atmıştı. Biz biraz oyun oynayalım herkes atar gol.
11-12 sezonunda doğru kurguyla ortasahaların 10ar gol atmıştı
Valla kimsenin gittiği yok oyaliyorlare o zaman niye torreira'yı lemina'yı gönderiyoruz?
bu herifin gol atması mümkün mü #yahu

Dursunnnnn
yapmazsa @Aşil Ohtani nin kellesini isterizBatrakov 10+gol 15 asist yapmazsa yandık gibi.![]()
Lesley in işi kolay aslında bir dikine oynasa 2 çalım atsa zaten diğerlerinden iyi gözükecek
Torreira gitmiyor keyfin masil@Hakan Motz mıhın acılmıs
aksam 1 tane yedirirTorreira gitmiyor keyfin masil
Bizde Transferlerle ilgilenen 1'i yok.Rashford'u işi bilen 1 adam rahatlıkla alabilir..Yalnız rashford leao'yu yer hacı
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Cafer GüneyDemek istediğini anlıyorum ama tabelaya yatkınlık diye net bir gerçeklik de var. Bizim tabela yapacak oyuncu sayımız hedeflerimize oranla çok az sayıda.