- 6 Eylül 2014
- 94.872
- 65.467
- 4.608
Güzel oyaliyorlar vallahelal olsun. Sarr gibi orta saha gelme ihtimali var biz birini gönderirsen alacakmışiz. Bunların vizyonu yokki defolup giderler umarım hepsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi öyle ya da böyle istatistikte verdi oynadıda osimhen yokken. ben zaten kaanı ve ilkayı denkleme almıyorum boey, lang, icardi direk sende 20 maç oynadı bugün 20 maç rotasyon için oynayacak topçu yok.Geçen sezon özellikle ligin ilk yarısı Kaan, Ahmed ve Icardi rotasyonuyla yamulduk. Bu üç isimde yedek değildi, kadronun bir unsuru değildi.
Dursunnnnn
Barış yunusa 10ar gol yazılır yav durum o kadar vahim değil bence batrakov düzenli oynarsa 8-10 tane o atar, sara atar 4-5 tane. Daha forvet alacağız@Cafer Güney
Örneğin Fb'de bu açıdan (tabela yatkınlığı) saçma sapan topçular var. Hiçbir şey oynamadıkları bir maçta bir anda Talisca, Asensio, Greenwood ile gol bulabilme ihtimali var onların. Hatta itin getune sokulan Kerem bile skor üretmeye çok yatkın biri. Bizde böyle anomali bir tek Osimhen var onu demek istedim. Yoksa hayvan gibi oyun gücün olur, tabiki sürpriz katkılar alırsın beklenmedik oyunculardan da.
Üstat zor ya 5 topçu
Ders cikaririz olur biterlesley torreira lemina gönderir nhagayı da kiralık veririm
olmayacak biliyorum ama olması gereken
bunlarla girersek sezona özellikle şampiyonlar liginde yine 4er 4er yeriz