Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
alınmadan önce alındıktan sonra da öve öve bitiremiyorsun. birkaç maç daha izle eğer oyuna girerse..
İzliyorum. Bu maçta kötü oynamadı ha zaten değerlendirilecek bir maç değildi ona da katılıyorum ama kötü oynamadan bile sallanıyor. 5 maç üst üste 11'de oynadığında Rennes'teki Lesley'e dönüş emarelerini göstereceğini düşünüyorum ben.

Torreira yine lemina sayesinde iyi gorundu bu mac

lemina tek basına toparladı ortasahayı bence de o kalmalı

hatta lemina yanına sara ilerde batrakov deneyebiliriz
Ben Torreira'yı seviyorum biliyorsun zaten de illa gidecek ise o gitmeli. Gitmek istiyor ise özellikle. Bir de 2 yıl varken yeni sözleşme ve zam muhabbeti keyif kaçırıyor.

Sarr gelir Lemina giderse (gideceğini düşünmüyorum da böyle bir planlama var ise) eldekiler ile sağlıklı bir 3'lü kuramıyorsun orta sahada, kafada oturmuyor.

Lemina hala ŞL maçlarında, önemli maçlarda banko oynamak zorunda olan isim, kendisini beğenmeyenler bile bunu görüyordur.

nasıl o yaptı yav lemina her topa ayak koydu öne geçip torreira'nın kapamadığı topu bile kaptı pası atamadı sadece hani bu maç özelinde değil zaten bu maç torreira kötü de oynamadı ama yani bu rakip zaten düşecek , onun dışındaki bilmem kaçta maçta torreira'nın ne oynadığı belli.lemina sadece cl oynasa yeter , geçen sene sırtında taşıdı her maç bizimkileri torr yerlerde dururken lemina atletico maçında falan 4 os eskitti.Torreira'nın bu takım için yaptıkları unutulmaz şeyler ancak artık bazı şeylerin zamanı var şu dönemde bu riskleri almanın manası yok.Sarr-torr değişimi direkt seviye atlama falan , sara yerine keza hakan yada o tarz bir teknik adam gelmesi de öyle

Ekli dosyalar

• IMG_4190.webp
    IMG_4190.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_4191.webp
    IMG_4191.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 14
Açıklandı mı Pape Sarr

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina muadili bir oyuncu alip Lemina‘nin süresini azaltmaliydik beceremedik

Lemina düsüste olmasina ragmen orta sahayi toparliyor, Lemina‘siz ne oldugunu hazirlik maclarinda gördük

Torreira ve özellikle Sara rezil oglu reziller, Lemina sakatlanirsa cok fena avuclariz

Geri
Üst Alt