Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.031
- 31.139
- 2.098
Bize öyle agresif bir sol stoper lazımSakho peste neydi öyle ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize öyle agresif bir sol stoper lazımSakho peste neydi öyle ya
İzliyorum. Bu maçta kötü oynamadı ha zaten değerlendirilecek bir maç değildi ona da katılıyorum ama kötü oynamadan bile sallanıyor. 5 maç üst üste 11'de oynadığında Rennes'teki Lesley'e dönüş emarelerini göstereceğini düşünüyorum ben.alınmadan önce alındıktan sonra da öve öve bitiremiyorsun. birkaç maç daha izle eğer oyuna girerse..
Ben Torreira'yı seviyorum biliyorsun zaten de illa gidecek ise o gitmeli. Gitmek istiyor ise özellikle. Bir de 2 yıl varken yeni sözleşme ve zam muhabbeti keyif kaçırıyor.Torreira yine lemina sayesinde iyi gorundu bu mac
lemina tek basına toparladı ortasahayı bence de o kalmalı
hatta lemina yanına sara ilerde batrakov deneyebiliriz
nasıl o yaptı yav lemina her topa ayak koydu öne geçip torreira'nın kapamadığı topu bile kaptı pası atamadı sadece hani bu maç özelinde değil zaten bu maç torreira kötü de oynamadı ama yani bu rakip zaten düşecek , onun dışındaki bilmem kaçta maçta torreira'nın ne oynadığı belli.lemina sadece cl oynasa yeter , geçen sene sırtında taşıdı her maç bizimkileri torr yerlerde dururken lemina atletico maçında falan 4 os eskitti.Torreira'nın bu takım için yaptıkları unutulmaz şeyler ancak artık bazı şeylerin zamanı var şu dönemde bu riskleri almanın manası yok.Sarr-torr değişimi direkt seviye atlama falan , sara yerine keza hakan yada o tarz bir teknik adam gelmesi de öyle
90 dakikayida cikaramaz zatenLemina kalacaksa bile 6 lazım. Çünkü Lemina max 20-25 maç arası oynar.
Sallai ile Barış yer değiştirse hiçbir şey değişmez. Barış illa oynayacaksa tek yer sağ bek.Üstteki adamları almak için kendini feda etmesi lazımdı
Her zaman üzerine koyabilirler, öyle düşünmeyelimBöyle bir salaklık Fenerbahçe için bile fazla
Sallai de olur tabi ama singo sezonda sağ çıkabilirse. Nedense hep tetikte izliyoruz bişey olacak diyeSallai ile Barış yer değiştirse hiçbir şey değişmez. Barış illa oynayacaksa tek yer sağ bek.
Dripling yapan adam yok o yüzden zorlanıyoruz orta sahadaOrtasahamız top görünce bomba görmüş gibi gibi depiyor ileri. Asla kanatlara yaklaşıp top almaya yeltenmiyor. Böyle büyük takım oyunu mu olur yav.
Bir zamma bakar üstad. Seneye 5m veririz revize ederizBattakov'un 55 milyon serbest kalma maddesi gerçekmiş. Bari 65 70 olsaydı