Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
geçen yıl devre arasında forvet almayıp şampiyonluğu verdiler, bu sene de talisca da aynı hatayı yaparlar. çok iyi topçu.
Adam bir anda beklenmedik yerden bir şutla maçı alıyor

Takım oyununda filan yok gibi ama her türlü tehlikeli adam

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orası doğru ben se aynı düşüncedeyim ama 25 + bonus + pay vermişken 65 70 milyonda ısrar etmeliydik. Maaşı da çok
valla iyi mi kötü mü gram bilmiyorum ismin de bi boka yaradığını da düşünmüyorum. deneyip kullanıp görmeden büyük paralar vermeye de karşıyım. kısacası bakıp göreceğiz. insallah doğru hamledir.

Talisca kendine gelen her topu kaleye sut atan bir oyuncu; bizde oynasa, Osimhen birkaç mac sonra Talisca'nin burnunu falan kirar.

SON DAKIKA / Stuttgart sportif direktörü Fabian Wohlgemuth: "Ekstrem bir rakamda anlaşırsak Demirovic'i satabiliriz. Demirovic'i satmayı düşünmüyoruz ama 30M€ üstü bir rakam olursa veririz. Yoksa satmak zorunda değiliz. Demirovic bizim için önemli bir futbolcu." (343)
Hahahaha

Herkes yoluna çıkmış yaaa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKIKA / Stuttgart sportif direktörü Fabian Wohlgemuth: "Ekstrem bir rakamda anlaşırsak Demirovic'i satabiliriz. Demirovic'i satmayı düşünmüyoruz ama 30M€ üstü bir rakam olursa veririz. Yoksa satmak zorunda değiliz. Demirovic bizim için önemli bir futbolcu." (343)
yedekte oturacak adama 30m verir mi bizimkiler? verir bence var öyle avellikleri.

@Ulaş Yiğit yav hocam şimdi ee yani bir maçta 2 top fazla top kaptı diye tamam lemina gitsin o zaman torreiraya da 2-3 m daha zam yaparız super olur.Tek maçta 2 top daha fazla kazandi diye geçen senedeki bilmem kaç maçlık periyodu kenara biraklim torrla çıkalım cl maçlarına Erzurum maçında leminadan 1-2 top fazla kazandı diye, devre arası da röportaj verir yine bocaya gidicem diye
Lemina dediğin adam sezonda maksimum kaç maç oynatacaksın? Üstelik maç seçtiği de %100. Torreira ise 4 senedir 34 maçın altında oynamamış. Torreira’nın oyun planındaki ekstrasının çoğu kişi farkında değil. Bugün de birçok kez ön alanda şok press ile rakibe direkt müdahalede bulunarak takımı atakta tutuyor. Burada sürekli defansa dönüşte sıkıntıları olduğunu belirtiyor. Bu adamın zaten en önemli görevi seni hızlı hücum yemeni engellemek. Adam 4 senedir Ztk dahil çoğu maçta oynadı. Bir kere idmana geç gelmedi. Maaş zammı istemeyi hakediyor. Çünkü takımda siyah story atan adam da senenin yarısını sakat geçiren adam da fazla alıyor. Üstelik Osimhen ve annesi ile ilgili bir hazırlık yapıldı sonuçta bu adam da her maça içinde annesinin tişörtüyle çıkıyor. Yeterli gereken ilgi gösterilmiyor. Burada Barış kadar övgüyü aldığını da 4 senedir görmedim. Çok birisi gitsin diyorsanız Torreira değil bu.

Şimdi aynı dönemler değil ama Simanksi Rusya liginde 2 sezon 1 + 1 gol atabilmiş. Bizim çocuk epey mahir gibi

Bizim süper zekalar lemina'yı yedeğe çekip önüne aynı kalitede ama daha gencini almayı tahmini ne zaman akıl eder. Takımın en önemli oyuncuları osi ve lemina ama lemina sürekli ve istikrarlı oynayamıyor.

Demirovic nedense atanamamis Ümit Karan Vibe i veriyor bana onun gibi kalıplı ve sırtı dönük oynuyor. Hiz desen icardi kadar yavaş değil ama hızlı da değil. Bonservisten dolayı soğuğum ama nedense iş yapacak bir tipmis gibime geliyor

bu arada taliscayı gondermek dırek mallıktır herif durduk yere gol atıp macı alıyor

Geri
Üst Alt