Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .

Osimhen mi? Acak bunu alırsınız:
1000119778.webp

Bu sene cl'de real ile kesin maç yapacağız çok severler böyle hikayeleri. Mourinho'ya bir intikam fırsatı net sunarlar

Şöyle yatıp eylülde transferin son günü uyanmak istiyorum...

2 senedir diyorum... TFF başkanı olsam... Diğer ligler umrumda değil... Türkiye'de transfer atıyorum "Temmuz 1'de açılır, Temmuz 10'da biter" derim... Temmuz gelene kadar görüşmelerinizi yapın ve Temmuz'da imzaları atın... Ayın 10'unda kapatıyoruz... 10 günde resmen aldığını aldın... Gerisi şeyimde bile değil... Az oyuncu alabiliyorsan da az al bana ne... Ooooh vallaha ülke nüfusunda stres katsayısı azalır ya... Zaten sıcaktan herkes gergin bir de milyonlarca taraftarın gerginliği yansımaz topluma... Taraftar aksine 10 gün bir şölen yaşar festival havasında... Her gün 1 oyuncu nerdeyse mecburen... Adını da transfer şenlikleri falan koyarız... Vallaha konferans yayın falan yapılır havaalanlarından... Yayın haklarını bile satarız... Havaalanlarında özel transfer kapıları falan, seyirci alanları takımlara ayrılmış... Dünya Kupası'ndan daha çok izlenir Türkiye'de...

Yöneticiler o 10 gün ve öncesindeki 1 ay geberebilir stresten ve yorgunluktan... Umrumda bile değil... Sıkıysa transfer profesyonelleriyle ve ekip halinde çalışmasınlar o zaman da görelim... Çok para mı gider? 1-2 oyuncu eksik alın kardeşim daha iyi... En azından çöplere daha az para harcamış olursunuz... Maaşını ödeyip kiralık gönderdiğiniz oyuncu sayısı falan azalır belki...

Yeminle şaka başladı ama yazarken kendimi hepten ikna ettim... Canlı yayın fikri falan çok iyi ya... Ümit Aktan'ın programı neydi bi oraya bi buraya bağlanan, oradan gol haberi buradan gol haberi... Aynı o hesap... Bir o KAP açıklaması, bir bu KAP açıklaması 10 gün boyunca... Bir o uçak indi bir bu uçak indi... Oradan haber var, buradan haber var... Ornstein şunu girdi, Romano şunu yazdı... Üfff üüff... Şenlikten de öte bu ya... Sıfır stres sıfır kızgınlık... full heyecan... 10 gün bitince kötü kadro olursa bir söveriz o başka ama olsun, yaz boyu sövmekten iyidir... 10 gün geniş gelir yeterince aksiyon ve heyecan olmazsa gün sayısını daha bile azaltırım...

Dursunun gece yatarken reels kaydırıp bu videodan batrakovu aldıgını biliyor muydunuz :=)

bu yaz 2 stoper 1 solbek alınmalıydı heis
ulan mutlak şekilde gereken transferler bunlar
okuyorum nöbeti kimsenin s2nde değil yahu, kanat al, leao al
hay leaoya sıçim ya. hayret ediyorum

zaten ortasahası bitik, formasyon oluşturamayan takımın var üstüne cl'nin en zayıf, koşmaktan aciz geri hattı sende. dediğin gibi psg falan gelirse inanılmaz şeyler olabilir
Işin kötü yanı seneye yazın minimum 2 as orta saha 1 veya 2 stoper lazım. Batrakov iyi çıkmazsa 10 numara lazım. BAY serbest düşüşte. Belki ilk 11'e 6 - 7 oyuncu lazım olacak.

Yeni duyumcu. Lemina'yı bekliyor diyorlar da şu Lemina'ya hangi takımdan teklif var söylemiyorlar? Shabab diyen bazı 0 güvenilir kaynaklar vardı o takım da Partey'i aldı.

bu arada sarr iyi topçu da o da 6 değil

bizim alanı kapatacak aynı zamanda topla da iyi melo tarzı fernando tarzı adama ihtiyacımız var

Bitti gitti ne abi? Eleştiriyoruz da bu kadar da basit değil... Bugün sen yönetici oldun bütçeyi aşmak dışında full yetkilisin... Yap hadi aynısını... Oyuncular veya kulüpleri bu rakamları kabul etmezlerse veya gelmeyi komple reddederlerse ne olacak? Yani elbette şimdiye kadar hepsi denenmiş ve kabul edenlerin en iyisi gelmiş olmalıydı o ayrı da... Ama bugün için söylüyorum belki gelmiyor Yusuf Akçiçek düşük maaşa? Ya da Dju istemiyor? Ya da Tel düşünceli başka yerden teklif bekliyor, eşi Türkiye'ye sıcak bakmıyor atıyorum. Ya da takımları o fiyata salmıyor... Her şeyde anlaşsan ödeme planında veya menajer ücretinde sıkıntı çıkıyor falan filan yani... FM'de bile "bitti gitti" diyemiyorsun bir plan yaptıktan sonra bazen...

İş buralara kaldıktan sonra "bitti gitti" olmuyor işte... Zaten ondan son güne bırakmayın diyoruz... Redler arka arkaya gelince dımdızlak kalıyorsun son gün piyango fırsat transferlerine veya son dakika menajer kazığı çöplere...
Ozaman bosuna ahlayip vahlamayalim rts. Demekki yönetim de senin gibi aciklama yapacak dönem bittikten sonra. Niye bukadar elestiriyoruz ki?

3 transfer olacaksa en iyi seçenek Sarr + u23 kanat + u23 forvet.
En azından bir mantığı olur. Hatta Nhaga giderse u23 stoper bile olur.
Forvet Harder ( zaten fazla alternatif yok gibi )
Kanat için fikrim yok.
Üstte şimdi gördüm Tel olabilir.

3 transfer olacaksa en iyi seçenek Sarr + u23 kanat + u23 forvet.
En azından bir mantığı olur. Hatta Nhaga giderse u23 stoper bile olur.
Forvet Harder ( zaten fazla alternatif yok gibi )
Kanat için fikrim yok.
Üstte şimdi gördüm Tel olabilir.
Yazdik ya rts totnim kiralamak istiyormus teli sol kanat/forvet. Sarrida satacaklar. Al 2 mis gibi transfer. Kontenjan bitti kimsede gitmiyor bide hakani getir. Ligi en azindan aliriz bu durumda

Geri
Üst Alt