Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.871
- 4.128
- 813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle yatıp eylülde transferin son günü uyanmak istiyorum...
Işin kötü yanı seneye yazın minimum 2 as orta saha 1 veya 2 stoper lazım. Batrakov iyi çıkmazsa 10 numara lazım. BAY serbest düşüşte. Belki ilk 11'e 6 - 7 oyuncu lazım olacak.bu yaz 2 stoper 1 solbek alınmalıydı heis
ulan mutlak şekilde gereken transferler bunlar
okuyorum nöbeti kimsenin s2nde değil yahu, kanat al, leao al
hay leaoya sıçim ya. hayret ediyorum
zaten ortasahası bitik, formasyon oluşturamayan takımın var üstüne cl'nin en zayıf, koşmaktan aciz geri hattı sende. dediğin gibi psg falan gelirse inanılmaz şeyler olabilir
neymisTainan City orta sahasını sattı tayvanda renktaş taraftarlari isyanda
Yeni duyumcu. Lemina'yı bekliyor diyorlar da şu Lemina'ya hangi takımdan teklif var söylemiyorlar? Shabab diyen bazı 0 güvenilir kaynaklar vardı o takım da Partey'i aldı.
ihtimal vermiyorum bunun olmasınaSeneye sınır cidden 8+6 mı
O açıklandı mı net emin değilim. Tff seçimi var bu arada o yüzden o net değişir.Seneye sınır cidden 8+6 mı
pek mümkün değil bu ya, her takımın aşağı yukarı 2-3 senelik sözleşmeleri var.Seneye sınır cidden 8+6 mı
Net Melo gibi bir 6'no lazım.bu arada sarr iyi topçu da o da 6 değil
bizim alanı kapatacak aynı zamanda topla da iyi melo tarzı fernando tarzı adama ihtiyacımız var
Ozaman bosuna ahlayip vahlamayalim rts. Demekki yönetim de senin gibi aciklama yapacak dönem bittikten sonra. Niye bukadar elestiriyoruz ki?Bitti gitti ne abi? Eleştiriyoruz da bu kadar da basit değil... Bugün sen yönetici oldun bütçeyi aşmak dışında full yetkilisin... Yap hadi aynısını... Oyuncular veya kulüpleri bu rakamları kabul etmezlerse veya gelmeyi komple reddederlerse ne olacak? Yani elbette şimdiye kadar hepsi denenmiş ve kabul edenlerin en iyisi gelmiş olmalıydı o ayrı da... Ama bugün için söylüyorum belki gelmiyor Yusuf Akçiçek düşük maaşa? Ya da Dju istemiyor? Ya da Tel düşünceli başka yerden teklif bekliyor, eşi Türkiye'ye sıcak bakmıyor atıyorum. Ya da takımları o fiyata salmıyor... Her şeyde anlaşsan ödeme planında veya menajer ücretinde sıkıntı çıkıyor falan filan yani... FM'de bile "bitti gitti" diyemiyorsun bir plan yaptıktan sonra bazen...
İş buralara kaldıktan sonra "bitti gitti" olmuyor işte... Zaten ondan son güne bırakmayın diyoruz... Redler arka arkaya gelince dımdızlak kalıyorsun son gün piyango fırsat transferlerine veya son dakika menajer kazığı çöplere...
Yazdik ya rts totnim kiralamak istiyormus teli sol kanat/forvet. Sarrida satacaklar. Al 2 mis gibi transfer. Kontenjan bitti kimsede gitmiyor bide hakani getir. Ligi en azindan aliriz bu durumda3 transfer olacaksa en iyi seçenek Sarr + u23 kanat + u23 forvet.
En azından bir mantığı olur. Hatta Nhaga giderse u23 stoper bile olur.
Forvet Harder ( zaten fazla alternatif yok gibi )
Kanat için fikrim yok.
Üstte şimdi gördüm Tel olabilir.