Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Geçen sezon 28 Ağustos Singo, 1 Eylül Uğurcan, 2 Eylül ilkayı almışız. Üçüne de son gün transferleri olduğu için ederinden fazla verdik

Leao İtalya Ligi'ni kıran oyunculardan 1'i.Milan'ın şampiyonluğunda en büyük rollerden 1'i kendisinde.Kafa olarak iyi değil ki o sıkıntıları olmasa 2-3 sene önce Manchester city veya Bayern Münih veya Real Madrid alacaktı bu adamı.Gelirse ya Osimhen'e uyar beraber Takım'da Show yaparlar ya da Osimhen kendisine uyar 😃

Leao İtalya Ligi'ni kıran oyunculardan 1'i.Milan'ın şampiyonluğunda en büyük rollerden 1'i kendisinde.Kafa olarak iyi değil ki o sıkıntıları olmasa 2-3 sene önce Manchester city veya Bayern Münih veya Real Madrid alacaktı bu adamı.Gelirse ya Osimhen'e uyar beraber Takım'da Show yaparlar ya da Osimhen kendisine uyar 😃
Osimhen ona kıyabilir de, bu da bi ihtimal.

Torreira kesinlikle gitmemeli.
Şu an takımdaki en iyi merkez orta saha
Geçen sene 40 maç 90 dakika oynayan adamda ara ara performans dalgalanması normal
Merkez orta sahada sayısal olarak bu kalite ve formda oyuncu eksikliği var zaten, onu da gönderirsek orta sahaya onun kalitesinde adamı biraz zor bulurlar.

ortasahamiz gercekten cok vasat.. lemina torreira ikilisiyle devam etmemek lazim... ortasahamiz daha tempolu daha diri olmali..

Leao'nun hayal ettirdikleri tavanı vs çok heyecanlandırıyor insanı doğru.
Ama abi sonuç olarak geçen sene Milan'dan kat kat iyi iş yapan takımların hangisinde Leao vari oyuncu vardı? Leao'dan çok daha düşük yetenekte kanat oyuncularla çok büyük işler yapılmadı mı?

Bu takımın problemi eğer Leao gibi bir oyuncu olmamasıysa size göre amenna. Ama bu takımın Çorum ve dün Erzurum maçında gördüğümüz üzere ihtiyacı %100 2 tane orta saha.

Bu takımda Barış, Sane ve Yunus varken buraya Leao için 45 milyon harcamak mı, yoksa Torreira'nın önüne veya yanına baba bir 8 numara mı?

hücumda hiçbir oyuncumuz topa basmıyor. Osimhen zaten forrest gump gibi oynuyor, barış forrest gump'ın ta kendisi, sane ise 1 tane güzel hareket yapacağım diye takımı sürekli geri koşturuyor, Yunus top kaybı yapmıyor ve diğerlerinin aksine oyun görüşü daha yüksek ama o da yapı olarak zaten dar alana gireyim çıkayım oyuncusu.

ve Batrakov da aşırı tek topçu, topu ayağımda tutayım takımı rahatlatayım gibi bi özelliği veya karakteristik özelliği yok anladığım kadarıyla

bize Tadic vari bir kanat oyuncusu şart oğlu şart
Nua lengin kalitelisi lazım

Hücumdaki en büyük eksik profil bu aylardır götümü yırtıyorum

iki oyuncu alınacaksa.. leao ve camavinga (olmaz ise papa sarr olmalı o da olmadı gedson fernandes).. lemina yerine torriera gitmeli.. kazımcana ve erene güvenilmeli jakops gitmeli.. niyaga kiralanmalı.. can ve hakan ç yerli takviyesi de lazım da alamıyorlar..

bu arada lemina'dan da sol stoper falan olmaz oraya biri şart dün aponun durumunu hepimiz gördük yani futbolu bırakmış gibi oynuyor 2 maçtır ,büyük hata olur stoper almamak.Zaten genelde bireysel hatadan gol yiyen bir takımız tölere etme ihtimalimiz yok.Oraya u23 bir sürü kiralık fırsat varken bu işi yapmamak akıl alır bir iş olmaz

jakobsu kimse konusmuyor

herif hicbir sey yapmiyor sahada

leao alip bayi ben sol bek yapardim lig maclarinda

kavukçu hakan'ı istemiyorsa bu arada yesin başkan afiyetle.Şu aşamada zorunluluk , yaptıkları beni ilgilendirmiyor sakatlık sorunu var evet ancak 25 maç bile oynasa şuanki oslerden 5 kat katkı verir.Hakan çok az süre bile oynasa bu ligde çift hane skor üretir direkt şu sara'dan sonra millet pirlo falan geldi sanar.İlkay'la filan da alakası yok ilkay da hakan'ın yaşında gelseydi o da takımı 2-3 seviye yukarı çekerdi.Hakan 35 yaşında ve bitik olsa gelmesin zaten ama ilkay'la filan alakaları yok yani , mecburuz abi isterse yarın desin ben evet gsye geldim ama fanatik fbliyim hiç farketmez yani iş bilmezlik yüzünden mecburuz hakan'a

ortasahamiz gercekten cok vasat.. lemina torreira ikilisiyle devam etmemek lazim... ortasahamiz daha tempolu daha diri olmali..
Gecen sene Torreira’ya alternatif olsun diye Nhaga’yi aldilar, bu senede Lemina’ya alternitif Lesley’i. Lemina ve Torreira’nin gitmesine en cok rakipler sevinir.
Biz Sampiyonlar ligi takimi olacaksak gidecekler Nhaga ve Lesley olmali; 2 tane ust sinif orta saha alinmali, Torerira ve Lemina’da alternatif olarak kadroda kalmali.

Geri
Üst Alt