Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Dun arsenalin 2. goluydu galiba, saka atiyor.

O golun oncesinde Rice ve Odegardin yaptigini istemek , beklemek cok mu yav ortasahadan.(Ozellikle rice)

Dun arsenalin 2. goluydu galiba, saka atiyor.

O golun oncesinde Rice ve Odegardin yaptigini istemek , beklemek cok mu yav ortasahadan.(Ozellikle rice)
evet bu os ile çok çünkü korkudan yanlarındaki adama bile çekinerek pas atıyorlar.Dün ayaksız ugocukwu bile top geçmese de kenara pas falan denedi.Torr,sara,lemina bu adamlar bir tane uzun pas atmaya bile korkuyorlar

Rotasyonluk bir durum yok sezonda ortalama 55 mac yapiyor bu takim 4 kanat oyuncusu yari yariya oynasa 27-28 90 dk mac yapiyor .. Mac ici degisiklikleri de dusunursek her topcu minimum 35 maca cikar..
Baris ve Sane bu kadar kotuyken Tel riskli is olur..
Artik sunu idrak etmek lazim psg gecen yil doueyi kang leeden az oynatti ligde .. Oyunculari verimli kullanmadikca sikinti yasiyoruz..Herkes sans bulacak iyi oynafigi surece..
Soruma hala cevap vermedim kim var alabileceğimiz

Jakobs lemina sara singo toplu siparişlerinde %20 indirim yapalım gitsinler ha nelson da bedelsiz

Sallai ve Leminayi satıp şöyle bişey yapardım :

1787388977750.webp

Anket oyum : Torreira

Lemina 6 oynuyor, ileriyi dusunedebiliyor + stoper yedekleyebiliyor hep olmasada.

M.sarr tam torreira yerine gelecek profil gibi gorunuyor.

+ Zam ve kontrat + mutlu degilim modlari yildirdi.

Ama batrakov dahil olunca sara ve torreira toparlarsa da is degisir. Bunu gormek icin vaktimiz yok.

hücumda hiçbir oyuncumuz topa basmıyor. Osimhen zaten forrest gump gibi oynuyor, barış forrest gump'ın ta kendisi, sane ise 1 tane güzel hareket yapacağım diye takımı sürekli geri koşturuyor, Yunus top kaybı yapmıyor ve diğerlerinin aksine oyun görüşü daha yüksek ama o da yapı olarak zaten dar alana gireyim çıkayım oyuncusu.

ve Batrakov da aşırı tek topçu, topu ayağımda tutayım takımı rahatlatayım gibi bi özelliği veya karakteristik özelliği yok anladığım kadarıyla

bize Tadic vari bir kanat oyuncusu şart oğlu şart
Hoca efendinin akınin ucunda dahi böyle bi dusunce olmadigindan mecbur oyuncudan insiyatif bekliyoruz :d

1787389396309.webp

zorunluluk bu , tabii farazi kadro bir süre yunus devam etmeli bu kadar iyiyken kesmek olmaz

Takimda lemina dışı 6 no yokken bahsi geçen adamda 8 iken ankette nasil lemina önde oluyor yav yönetim gibi forumda mi sapıttı :asd:

Hoca 2-3 takviye dedi çünkü kimse gitmezse 2-3 alınır max.

Ama ben gönderme ve oyuncu alma konusunda 24-25 sezonu sonu gibi bir hareketlilik bekliyorum. Bir anda Zaha, Kerem vb gitmişti.

Orada Sallai alabilmiştik kanada sadece. Beceriksizlik yüzünden Cenk Ergün istifa etmişti.

Yine benzer bir rezillik ve istifa olabilir tabii ama bu kez şansımız yaver gidecek gibi geliyor nedense.

Olm yedlin çikilcau berkanla falan takımın paslaşmasına bak şimdi de 3 kişi aynı yerde olup birbirine pas veremiyor.

Bize sanchez yerine stoper de lazim

Sanchez ve abdulkerim birlikte oynamak istiyorlar anladigim kadariyla bu yüzden adam almiyorlar ama yine arda ünyay’a kalacagiz sezon icerisinde

Geri
Üst Alt