Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.508
- 51.530
- 3.683
Akşam Fb'den Fark yerseniz benim Konu'ya giriş şekli temsili kanks yavMurat Durmaz'in iyi bir Fenerbahceli oldugunu dusunuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam Fb'den Fark yerseniz benim Konu'ya giriş şekli temsili kanks yavMurat Durmaz'in iyi bir Fenerbahceli oldugunu dusunuyorum
Eğer santrafor u23 olmayacaksa 25-30'a Demirovic almak yerine Balogun'u almak daha mantıklı.
Yaw gitmesinler zaten. Millet biraz yüz alışkanlığından dolayı istemiyor Lemina 'da Toreira da iyi futbolcu zaten. Sarr da mutlaka gelmeli bu arada. Ben olsam Singo 'yu 10 verene bile verebilirim o kadar söyleyeyim. Zararın neresinden dönersen kardır. Tarihimizde yapılmış yüzlerce transfer vardır , çok kötü transferler de yaptık ama şüphesiz yapılan en ahmakça transfer Singo...Yönetimi azıcık tanıyorsam, Lemina da Torreira da gitmeyecek.
Pape Sarr haberleri tamamen “bakın alacaktık ama oyuncu gönderemedik” haberleri
toreyra mı mate sarr mı anketi gelir miMurat Durmaz'in iyi bir Fenerbahceli oldugunu dusunuyorum
Can uzun 30a bıraksınlar alalımGs en az 1 yerli almak zorunda
kvaraHaluk’un bahsettiği gizli isim kim acaba
Singonun ön libero hali gibi. Sakatlanma manasında değil atletizm ve çeviklik manasında.Soungoutou Magassa nasıldı? Adımız geçti sanki 1-2 hafta önce
O zaman boşa hayale gerek yok
bilmem ben pek anket acmam , bi ara martinelli mi leao mu diye anket vardi ikiside gelmeditoreyra mı mate sarr mı anketi gelir mi