Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.299
- 9.793
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskı da olmayınca çocuk oynamaya başlamış. Orta sahada falan top dağıtıyor shhshshshs Rize'nin en iyi topcusuyduMalız çünkü yedekte 0 hücumcu var tut adamı en kötü son gün yollarsın yine
Hemen yarın gelsin
porto modeli diye yola çıkıp al shabab modeline geçmişlerts ne ara ve niye boyle sacma sapan transferler yapmaya karar verdi ya
Leao gelmek istemiyor premiere league den haber bekliyormisal kime gömersin renktaş. ülkeye de gelmek istesin hayali olmasın..
Anlik formda yunus-> baris. Baris bi kac mac yedek kalip aklini basina almalisarr hakan
barış batrakov leao
osimhen
mükemmel olur
Ben yabanci sinirindan dolayi gercekci hedef olarak istiyorum yoksa sinir bu durumda olmasa bende istemezdim gerek yas durumu gerekse maliyetinden dolayi.Ozellikle gurbetcilerin biraz prim yapinca burayi emeklilik ikramiyesi olarak gormesi beni rahatsiz ediyor.Bosuna istemiyoruz bu yabanci sinirinda
Ama yok romantikler hain diye istemez
Evet ben de daha önce yazdım, atlet değil topla oynayabilecek bir kanada ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Bana kalsa zaten mevcut kadroda kontenjanı da parayı da gömeceğim ana etken kanat olmaz. Ben kadro planlaması olarak doğru yolda olduğunuzu düşünmüyorum.
Leao konusuna gelirsek o mesajımda da bahsettiğim gibi Milan yeterli kadroyu veremedi, takımdan uzaklaşmış birisi. 2 yıldır bu şekilde oynuyor, ona rağmen bir şekilde performans veriyor oynadığında. Çünkü standartının altında oynadığında bile fizik kalitesi ve yeteneği bir şekilde iş yapıyor.
Sarr vs Leao konusuna zaten hiç girmiyorum ben, ikisi bambaşka profilde oyuncular ancak Osimhen'e Gomis'in Garry Rodrigues'i gibi bir kanat istiyoruz derken Sarr isminde yoğunlaşmak garibime gidiyor. Besleyici bir adam değil, doğru isim olmaz düşüncesindeyim. İki oyuncudan birisini seçme mecburiyetim olsa Leao derdim. Kanatlara kim gelirse gelsin Batrakov ve orta sahanın performansı belirleyici olscak. Bunları oyuna sokacak da, onları birebirde bırakacak da bu grup olacak. O nedenle merkeze de ayağını kullanabilen b2b bir isim şart.
100% dogru yorumBen yabanci sinirindan dolayi gercekci hedef olarak istiyorum yoksa sinir bu durumda olmasa bende istemezdim gerek yas durumu gerekse maliyetinden dolayi.Ozellikle gurbetcilerin biraz prim yapinca burayi emeklilik ikramiyesi olarak gormesi beni rahatsiz ediyor.