Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Fabinho mantıklı iş, Trabzon’un orada bir baba tutucu’ya ihtiyacı vardı.

İyi bir santrafor da alırlarsa bayağı iyi takım kurdular ama tabii Avrupa’daki durum için utanç duymalılar.

Palas kızdırmasın matetayı da çekeriz

Şu sürekli orta sahadan adam satılırsa Pape Matar Sarr alınacak yazmıyorlar mı ekrana yumruk atasım geliyor. Orta sahada takım dökülüyor resmen hala olursa olur kafasında bakıyor olamayız. Çok büyük bir fırsat geldi elimize ve hala tereddütteyiz insanı çıldırtıyorlar.

Yalnız diğer Sarr'ı da insanlar biraz ezbere yorumluyor. Konuşulan maliyetler yaşına oranla yüksek evet. Adamın geçen sezon santrafor oynatıldığı da doğru ama attığı golleri izlerseniz çoğunluğunun kontrayla rakip defansları bire bir yakalayıp atılan gollerle alakası olmadığını, bayağı kapalı defanslara atıldığını görürsünüz. Onu da geçtim, Marsilya gibi bir takımda kanatta oynarken adam yıkıp geçmiş resmen ortalığı. Geçen seneki gol/asist oranına bakıp tek başına yorumlamak doğru değil yani.

Büyük konuşmak istemiyorum oturup adamın maçlarını uzun uzadıya izlemediğim için ama şu videolarda gördüğüm adam Osimhen'le beraber neler yapar diye düşünmeden edemiyorum. Gerek kanatta gerek ileri uçta. Normalde Leao çok üst düzey adamdır ama mevcutta ben Leao'yla yan yana bile koyamıyorum. O derece fark var aralarında.

HQVOtbzWsAAzJEU.webp

dünyada herhalde parma ve unitedtan sonra o kadara transfer yapmasına rağmen gittikçe rezil olan 3. sıradaki takım tothenamdır 4 febe o yüzden transfer herşey değildir ama iyi transfer çok şeydir.Misal 5 tane ortalama transfer yapacağımıza 2 tane muthiş kaliteli topçu alsak şu kadroya zaten batrakovda var çok kaliteşi bir kanat ve yine çok kaliteli bir 6 veya 8 no ikisinide fitim alsak takımın çehreside oyunuda pozitif anlamda çok gelişirdi

dayı yaşıyosa soralım çorum maçında niye atamadık diye
ah ah
Cimbom kimlere kaldı yahu

Trabzon başkanı, sadece Eren Mert değil scout ekibindeki birkaç kişiden isim geliyor en son hocamız seçiyor diyordu, Eren Mert gittikten sonra yapılan transferler baya değişik

Geri
Üst Alt