Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
dünyada herhalde parma ve unitedtan sonra o kadara transfer yapmasına rağmen gittikçe rezil olan 3. sıradaki takım tothenamdır 4 febe o yüzden transfer herşey değildir ama iyi transfer çok şeydir.Misal 5 tane ortalama transfer yapacağımıza 2 tane muthiş kaliteli topçu alsak şu kadroya zaten batrakovda var çok kaliteşi bir kanat ve yine çok kaliteli bir 6 veya 8 no ikisinide fitim alsak takımın çehreside oyunuda pozitif anlamda çok gelişirdi

Yav herşeyi geçtim gül gibi tonaliyi mundar ettiler, gerçi Tottenham a gittiği için tonalinin de vizyon sıfırmış

HakanC icin son 5 yillik zaman zarfında italya liginin en iyi topcusu diyebilir miyiz.

Koskoca yaz transfer dönemimin nerdeyse son haftasına giriyoz, burda transfer nöbetinde yaprak kımıldamıyor, inanılmaz bir olay. 17 senedir burdayım bukadar durgun bukadar kötü dönem görmedim. Çok aşırı yasaklı kaynak var ondan mı, yoksa hakkaten olağanüstü kötü bir dönem mi. İnanılır gibi değil, en kötü başkan ve yönetim zamanlarında bile bu zamanlarda bırakın yazmayı, okumaya bile fırsat bulamaz yetişemezdik.

Bizim yönetim, muhabirler falan Fener maçı izliyor galiba, genelde maçlar varken hiç haber çıkmıyor. Etkileşim alamayacaklarını mı düşünüyorlar ne

Geri
Üst Alt