Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Forum duyumcular yayıncılar yönetim komple ifb maçı izliyor ha, bukadar raitingi varmı bu malların, inanılmaz bir olay yahu

Bugün de geçti,
yarın da Pazar tatili yaparlar,
Pazartesi toplantı ile geçer,
Salı telefonla birileri aranır,
Çarşamba haberleri gelir,
Perşembe birine 5 + 30 teklif edilir, akşamına bitti haberleri, forumda bayram havası,
Cuma teklif reddedilir,
haftaya bugün döngü yeniden başlar.

haklı olarak transfer falan bekliyoruz da, 25 m euro bir oyuncuya vereceğimize şu satılık türk hakemlerinden 5 tanesini bağlasak, u 19 ile bile yarışta kalırız. parayı yanlış yere harcıyoruz.
Aynı yanılgıya yıllardır onlar düştüğü için olamıyorlar.

O topu baskıda içeri sokacak karakterde atanın, tutacak karakterde tutanın olmazsa olmuyor.

Biz bildiğimizden şaşmayalım. Hakemler ancak yarışta tutabilir. Ama biz bir ve güçlü olmazsak parçalı bulutlu olursak üzülürüz

Gidip 3 tane 11 seviyesi 2 tane de rotasyon da ciddi iş yapacak takviye yapacaklar

Mevki de

Ön libero
Sol Stoper
Santrafor
Kanat Forvet
Yerli Forvet / 8/10 Numara (Fırsata göre)

Aynı yanılgıya yıllardır onlar düştüğü için olamıyorlar.

O topu baskıda içeri sokacak karakterde atanın, tutacak karakterde tutanın olmazsa olmuyor.

Biz bildiğimizden şaşmayalım. Hakemler ancak yarışta tutabilir. Ama biz bir ve güçlü olmazsak parçalı bulutlu olursak üzülürüz

Gidip 3 tane 11 seviyesi 2 tane de rotasyon da ciddi iş yapacak takviye yapacaklar

Mevki de

Ön libero
Sol Stoper
Santrafor
Kanat Forvet
Yerli Forvet / 8/10 Numara (Fırsata göre)
alpay asma abi bırak da ironik serzenişte bulunayım. elbette hakemlere 25 m euro bütçe ayıralım demiyorum. :asd:

Ohooooo... bekleyin bekleyin siz arkadaş...

Yarın Kavukçu'nun ofiste bir brunch yapıp dağılırlar.

Vay efendim tempo, vay efendim bayır domuzu diyenler için Peter etebo stili topçular alınsın. Sahaya at kesik başlı tavuk gibi sağa sola kostursun. Bize klas, teknik ve şutör herifler lazım. Hakan Çalhanoğlu'na ve Rafael Leao'ya burun kivirmayalim

U23'e uyan su topcuyu alin
1000039195.webp

Sonra gidin Lemina ya da Torreira'yi dehleyin bunu alin. Bir senesi kalmis.
1000039197.webp

Can Uzun arti defansa Umit Akdag cekin. Kimse Galatasaray askindan yanip tutusmuyor. Parayi basiyosun aliyorsun.

Bu saatten sonra Hakan için İnter'in kapısını çalsan başkanlarından azar işittiğin ile kalırsın.

Geri
Üst Alt