Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.925
- 8.604
- 2.068
Forum duyumcular yayıncılar yönetim komple ifb maçı izliyor ha, bukadar raitingi varmı bu malların, inanılmaz bir olay yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı yanılgıya yıllardır onlar düştüğü için olamıyorlar.haklı olarak transfer falan bekliyoruz da, 25 m euro bir oyuncuya vereceğimize şu satılık türk hakemlerinden 5 tanesini bağlasak, u 19 ile bile yarışta kalırız. parayı yanlış yere harcıyoruz.
alpay asma abi bırak da ironik serzenişte bulunayım. elbette hakemlere 25 m euro bütçe ayıralım demiyorum.Aynı yanılgıya yıllardır onlar düştüğü için olamıyorlar.
O topu baskıda içeri sokacak karakterde atanın, tutacak karakterde tutanın olmazsa olmuyor.
Biz bildiğimizden şaşmayalım. Hakemler ancak yarışta tutabilir. Ama biz bir ve güçlü olmazsak parçalı bulutlu olursak üzülürüz
Gidip 3 tane 11 seviyesi 2 tane de rotasyon da ciddi iş yapacak takviye yapacaklar
Mevki de
Ön libero
Sol Stoper
Santrafor
Kanat Forvet
Yerli Forvet / 8/10 Numara (Fırsata göre)

Ona da ayırsınlar sonra gerekirse. Aralık da şampiyonluk kutlamak isteriz.alpay asma abi bırak da ironik serzenişte bulunayım. elbette hakemlere 25 m euro bütçe ayıralım demiyorum.![]()
Belli değil bize de atanmamıştı. Bu hafta hiç bir maça atanmazsa kalkmış olabilir.Ecnebi VAR tamamen kalkmadı dimi random atanıyor
Bi maçta gördüm bugün samsun maçıydıBelli değil bize de atanmamıştı. Bu hafta hiç bir maça atanmazsa kalkmış olabilir.
O zaman random atanıyor demek ki. Bundan sonra Fb maçlarında olmazlar herhalde.Bi maçta gördüm bugün samsun maçıydı
Net 4.8 veriyoruz adam top oynamıyor ki bonus falan ödenmiyor.Singoya 7 milyon maaş mı veriyoruz
Zorladıl olmadıcan, ozan, ferdi ve hakan gibi yerlileri zorlamamız lazımdı
olmuyorsa olmasaydı sonunda
Zorladıl olmadı