Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.923
- 21.920
- 2.783
Beni takip etmekten başka işin yok mu git işine bakGenel Sohbete alalim seni, pek futbolla alakan olmadigini cumle alem biliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni takip etmekten başka işin yok mu git işine bakGenel Sohbete alalim seni, pek futbolla alakan olmadigini cumle alem biliyor.
TC-KZU nasıl bir uçak abi anlatır mısınTransfer için gittiği ne malum o uçağın?
Transferler nerede motz
Seni takip edecek bir Allahin kulu mu olacak burada yaBeni takip etmekten başka işin yok mu git işine bak
Adamın biri mezbahaya kaçak et kesmeye gidiyor millette transfer sanıyorBirinin metresinin yanına giderken kullandığı taşıt mı takip ediliyor halis mi görüyorum
komik değil bence iyi hamle, 10+4 kuralı yüzünden planlama yapmak zor o nedenle lemina gibi bizim topçumuzu düşük maliyetli topçuyu elde tutmak çok mantıklı hareketLeminayla 1 ay sözleşme pazarlığı yapıp 15 gün sonra göndermeye çalışmaları komik değil mi yawOrta sahanın su kaynattığı geçen seneden belliydi yapacakları belki de en önemli iş orta sahaya seviye atlatacak minimum 1 transfer yapmalarıydı beceremediler şimdi de toparlamaya çalışıyolar
Biz 2 transfer yaparlar mı kalan sürede diyoruz sen 11'e 4 tane yapmışsın
Metres’in skill videosu acil!
Bu uçak daha önce bir transferde kullanıldı da mı takip edilmeye başlandı? Kuzu transfer işlerinde de yok zaten.TC-KZU İngiltere’ye gidiyor gibi
Taraftar: Dursun Özbek KüfürHarder filan bu taraftarı kesmez, hoş bu gidişle adam da alamayacaklar, almasalarda olur.