Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.471
- 103.421
- 5.238
point e de denetim taleb ediyoruz
gayet dolu içi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
point e de denetim taleb ediyoruz
Can anal kim diye düşünüyorum 5 dakikadırcan aral ve hakan alınsa kafamız ne kadar rahat olurdu
bunu bile yapmadı çapsızlar
yoo toparlarBarış ederini bulduysa derhal yollanmalı elimizde patlayacak.
Yaşı da geliyor Juventus maçları sonrası +1 yazdığı maçı yok, benim görüşüm 40€ ile rekoru kırıp gitmeli.yoo toparlar
boey in boşluğunu dolduramayan emin ol bay ın yerli boşluğunu doldurur.Yaşı da geliyor Juventus maçları sonrası +1 yazdığı maçı yok, benim görüşüm 40€ ile rekoru kırıp gitmeli.
Bu kez iyice uçmuş hırt.K.konyak cuma gece matar sarrla anlasildi kulup okey demek uzere fabrizio here we go girebilir demis hafta sonu..
3 saat sonra Camawinga tekrar kisik ateste pisiyor yazmis : )
Ayni anda Tell ve İ.Sarr istiyormusuz ..
Son olarak As ve Marca gazeteleri bu hafta hareketlenir demis muht. İspanyadan transfer haberi..
Bu herif %95 kestane olacak da tutturursa kazara herkesi gt edip efsane olur ..
Dusunsenize Lemina ve Toreirayi satip Camawinga Matar Sarr cektigimizi![]()
Banini kaldırsın duyuma hasret kaldikK.konyak cuma gece matar sarrla anlasildi kulup okey demek uzere fabrizio here we go girebilir demis hafta sonu..
3 saat sonra Camawinga tekrar kisik ateste pisiyor yazmis : )
Ayni anda Tell ve İ.Sarr istiyormusuz ..
Son olarak As ve Marca gazeteleri bu hafta hareketlenir demis muht. İspanyadan transfer haberi..
Bu herif %95 kestane olacak da tutturursa kazara herkesi gt edip efsane olur ..
Dusunsenize Lemina ve Toreirayi satip Camawinga Matar Sarr cektigimizi![]()
Boey durumu ortada, Bay içinde aynısı olacak 2 yıl sonra kiralık yada düşük bonservisle dönecek, çözüldü artık soluna yönlendir bir adım geriden al, ilk kontrol ve bitiricilik bu noktada olduğu sürece daha ilerisi olamaz geri gider, üstelik deli maaş alıyor.boey in boşluğunu dolduramayan emin ol bay ın yerli boşluğunu doldurur.
Yusuf akçiçek gelirse süper olurPiyasada yerli yok alamayız
Mithat pala ve ali habeşoğlu isterdim ama hoca beğenmiyor herhalde
Süper miYusuf akçiçek gelirse süper olur
dediğimi anlamadın. yerli açığını dolduramaz bu yönetimBoey durumu ortada, Bay içinde aynısı olacak 2 yıl sonra kiralık yada düşük bonservisle dönecek, çözüldü artık soluna yönlendir bir adım geriden al, ilk kontrol ve bitiricilik bu noktada olduğu sürece daha ilerisi olamaz geri gider, üstelik deli maaş alıyor.