Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Keşke söylemeseydiniz Saneyi zaten beğenmiyorum şuan 6 aydır 1 gol attığını öğrenince daha da soğudum topçu dediğin ilk maçında belli ediyor. Şu buna 6 ayda 1 gol atsın diye 12 milyon veriyoruz eyvallah ki ne eyvah.

3 saat sonra tek haneli transfer dönemine giriyoruz 9 gün kalacak

Mayısın ortasında lig bitti koskoca transfer döneminin sonuna çok yaklaştık

erzurumu yenince dursun ve danışmanları bu takım gayet yeterli para harcamayalım dedi kesin gene harbiden eşi benzeri yok bunların

Dursunun muhtemel rüyası; 1 Eylül akşamı saat 22.00 suları fabrizodan gelen twit Galatasaray julian alvarez için atleticoya kiralama teklifini yaptı ATM köşeye sıkıştı oyuncu kesinlikle ayrılmak istiyor ve Galatasaray’a geçici olarak katılmaya sıcak bakıyor

Ben hala Ponomarenko' da kaldım. 20 yaşında, söz konusu 28 lik heriften daha çok göz dolduran çocuk için fazladan 10 milyon bonservisi gözü kapalı verirdim ki maaşı da daha düşük olacaktır. Batrakov ile aralarında geçimsizlik ihtimaline karşı, kardeş kardeş takımı sırtlamalarını temin hususunu bizzat üstlenirim. Ben daha ne yapayım?!..

Demiroviç transferi alman basınında yazan rakamlara olur ise tam bir facia olur. Sonra göndermek için bin bir takla atarız.

Çoğu kişinin dıştan kabul etmediği kendi içinde gördüğü gerçek:

Leao gelse; sağ kanat Barış,Sol kanat Leao olur, Sane formu yüzü zor görür

Yani son yabancı kontenjanımız kalmış ve Demirovic icin harcanacak oyle mi? :D Tum yaz boyu sayısız U23 forvet şansı çıkmışken hem de daha ucuza.
Lang vs. daha da komik. Kadroyu ileri mi götürmek niyet, yerimizde saymak mı.. yoksa daha kötü hale getirmek mi?

Bayılırlar bu hamlelere ikisine 30m verir kapatırlar işi işte :D

Sara bu takımda hala 11 düşünülüyor mesela..
Takımın yedek stoperi de yok.
Sağ beke iki soru işareti kontenjan harcanıyor
12m verdigin kanatın bir şey yaptığı yok.

"Takım Sane'ye uyum sağlayamıyor.." ne Sane'ymiş arkadaş. Alman milli takımı bile uyum sağlayamadı. Kimi getirelim uyum sağlasın? :D

Ben hala Ponomarenko' da kaldım. 20 yaşında, söz konusu 28 lik heriften daha çok göz dolduran çocuk için fazladan 10 milyon bonservisi gözü kapalı verirdim ki maaşı da daha düşük olacaktır. Batrakov ile aralarında geçimsizlik ihtimaline karşı, kardeş kardeş takımı sırtlamalarını temin hususunu bizzat üstlenirim. Ben daha ne yapayım?!..

ponomarenko'yu almayan HAİNDİR

Demirovici bonservis yaş düşünüldüğünde asla tercih etmem de bize faydalı olmama ihtimali yok

Gereksiz yere mehmet batdal muamelesi gösterip birbirinizi de yükseltiyonuz
Usta ülkesinde son 4 senenin şampiyonu, kadrosunda Osim, Sane, olan, şamp ligi son 16 sına kalmış bir takımın yöneticisi ve başkanı ve hocasını heyecanlandıran adam bu mudur yani

Geri
Üst Alt