Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    134
  • Bu anket kapanacak: .
K.konyak ne kadar sacmaladiysa onu bu kadar ciddiye alip her sefer laf dalasina girmek de ayni oranda sacmalik.. Ti'ye alip gecilecek muhabbetlerden is nereye gelmis..
Bu adam yonetime bir kaynak sunmus ki yonetim duyum ufurmesine musaade ediyor..Aslinda bu herife bu kadar yuklenmek bence forum yonetimine de hakaret resmen .. . Yazdiklarimdan onu savundugum gibi sacma bir cikarim da yapmayin .. Adam yuruyen ego yaw nedense bu duyumcularin alayinda oluyor guc zehirlenmesi ki ozgur ayten gibi muazzam bir herifte bile olmustu bu zehirlenme ..
Forumdan bu herife ciddi ciddi inanan veya bir fani falan oldugunu da sanmiyorum millet muhabbetine birseyler soruyordu o da kendince yaziyordu birseyler.. İnanmayan iplememeliydi veya o da her yazana cevap vermemeliydi sacma sapan bir muhabbet oldu iste gereksiz isler..

Neyse isin daha fazla bku cikmadan sonlanmasina sevindim

Camavinganin yıllık beklentisi 12 milyon avro

Bonservisi 55 milyon

Temmuzdaki haberde

Aston Villa 10m net maaş veremez eninde sonunda bize düşecek yönetim geri vites yapmaz ise

IMG_1441.webp

IMG_1422.webp

😌

K.konyak ne kadar sacmaladiysa onu bu kadar ciddiye alip her sefer laf dalasina girmek de ayni oranda sacmalik.. Ti'ye alip gecilecek muhabbetlerden is nereye gelmis..
Bu adam yonetime bir kaynak sunmus ki yonetim duyum ufurmesine musaade ediyor..Aslinda bu herife bu kadar yuklenmek bence forum yonetimine de hakaret resmen .. . Yazdiklarimdan onu savundugum gibi sacma bir cikarim da yapmayin .. Adam yuruyen ego yaw nedense bu duyumcularin alayinda oluyor guc zehirlenmesi ki ozgur ayten gibi muazzam bir herifte bile olmustu bu zehirlenme ..
Forumdan bu herife ciddi ciddi inanan veya bir fani falan oldugunu da sanmiyorum millet muhabbetine birseyler soruyordu o da kendince yaziyordu birseyler.. İnanmayan iplememeliydi veya o da her yazana cevap vermemeliydi sacma sapan bir muhabbet oldu iste gereksiz isler..

Fazla agresif tutumu herifin

kavga etmek için yazıyo gibi gelmişti bana

Ne yazık ki birisi ön plana çıkıp dikkat çekmeye başlayınca yersiz taşlama yapanlar ortaya çıkıyor “neden yıllardır düzenli yazan ben değil de bu adam sahip olduğu bilgi ile bir anda forumda popüler oldu”diye

Değişik bir psikoloji ,çocukça

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu zavallı Beşiktaş bile ne adamlar getirdi, Çakmaktaş ailesine mensup başkanları neler yapıyor. Bizim ki uyuyor mu?

Geri
Üst Alt