Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuhh yaaaLisans çıkarılacağı için oynayabilecek deniliyor.
topçu buldunda 23 yaşını arıyorsun şansız kanaryam24 yaşında topçu mu alınır hocam? Niye bir yaş küçük değil diye ağlar dururuz sene sonuna kadar
Önerilmiş sadecehala daha 2003ten küçük fv peşinde gitmeleri çok garip cidden.Bu leao,sarr naptı acaba bunlara ben bilmiyorum yani arayıp telefonla sövüyo mu bunlar her gün başkana napıyo bu adamlar da hala 10 yabancıdan birini yedek forvet yapmağa çalışıyorum
Gelsin ama Almanya'da sağlık testinden geçememişti sanırım. İptal olan transferde bedel 25 milyon euro idi. Yani Demirovic'e verdiğimize yakın bir bedel.Haluk Yürekli: "Aslani ismi var şu an Galatasaray'a teklif edilmiş."
He dondur muyosun da hembu kural bu arada sadece fb için değilki biz de kullanabiliyoz.Sallai ve sara kupada oynasınlar işte
Bundan sonraki transferler nasıl kapsam dışı oluyor yav.haaa ?
fener 2 adam daha döndürerek kullansın ama kimse ekstra adam transfer edemesin ?
ben mi yanlış anlıyorum ?
Üfürme haber değilse şöyle bir nüans varbu kural bu arada sadece fb için değilki biz de kullanabiliyoz.Sallai ve sara kupada oynasınlar işte