- 18 Mayıs 2011
- 23.404
- 12.813
- 1.998
Ne alaka len 40 milyon euro yapmıyor mu?Gökhan dinç; 35 milyon pound neredeyse osimhen'in bonservisi kadar euro yapar.
Kim verir Barış Alpere 35 milyon pound
İçmiş bu herhalde![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka len 40 milyon euro yapmıyor mu?Gökhan dinç; 35 milyon pound neredeyse osimhen'in bonservisi kadar euro yapar.
Kim verir Barış Alpere 35 milyon pound
İçmiş bu herhalde![]()
HahhahGökhan Dinç Noa Lang diyor
Batrakov da bu ekibin beyniLeao Sane, Leao Barış, Leao Yunus her türlü kombinasyona uygun olur kanatlar. Bütün yaz kan kustuktan sonra Leao'ya kesinlikle hayır demem. Milan'daki o geberik ruh halinde olmayacaktır burada. Lang gibi bizimle güzel bir bağ kuracağına inanıyorum.
gol olsun be
Ee geçen gün minicik değil miydi leaonun grafiği
Acaba yanlış mı anladım diye yayını geri aldım harbi harbi bunu dedi.Ne alaka len 40 milyon euro yapmıyor mu?
Allah kahretsin yaabatrakovvvvv
İsteyenin 1 yüzü kara Almaya'nın 2 yüzü kara demisler aybarsimhem leao hem lang hem camavinga hem can hem yusuf hem hakan hem de ponomerako istiyorum
günden güne değişebilir hocamEe geçen gün minicik değil miydi leaonun grafiği
Sürekli farklı
Pembe dizi gibi masallahAz önce izledim... keyifli idman olmuş... Günay ın barışla dalga geçmesi çok iyiydi... lesley in de bir pasını çok beğendim...
nasıl olcekGökhan Dinçe göre hücum hattımız
Osimhen u23
Lang leao yunus batrakov Barış sane
Batrakov ayak uydurursa zaten uçar bunlar. Gerekirse Yunus oynayabilir yine o bölgede.Batrakov da bu ekibin beyni