Transfer Nöbeti #12

hocam o maçlarda zaten onlar oynar. hamle yapacağın bir tane orta sahan yok yedeklerden. lemina torrik sakatlansa lesley ilkay kaan orta sahanda olacak. sene boyunca farklı orta saha formasyonları oluşturulacak. bence o profilde birisine ihtiyacımız var.
Lesley, Ilkay ve Kaan'i ben yok sayıyorum zaten ama Lemina oyundan ciktiginğa oyuna girecek oyuncu Lemina tarzı kesici bir oyuncu olmalı. Zorluk derecesi yüksek maclarda ne Lemina -Hakan nede Hakan - Torreira ikilisi uygun olur.
Sara'nin yerine Hakan olsa o zaman tabiki olur ama Hakan'i yedek bekletirsen kesinlikle takim icinde sorun cikarir.

Hala Hakan Calhanoglu yazanları anlamak çok zor. Hakan'in ne oyun stili nede karakteri Galatasaray'a uygun.
Bizim oynayacagimiz en iyi oyun icerdeki iki Liverpool ve Bode maçlarında oynadigimiz oyun. O maclarda orta saha da kim oynuyordu ? Lemina ve Torreira
Bizim alacagimiz iki orta saha oyuncusunun oyun stillerinin Lemina ve Torreira'yla çok benzer olması lazımki sürekli verim alabileceğimiz 4 orta saha oyuncumuz olsun. Bizim en büyük sorunumuz Lemina ve Torreira'yi dinlendirerek oynatamamak.
Onlara iyi oyun denmez. Sadece yüksek efor ile şahane press yaptık zira iyi oyun olsaydı sondaki lig maçlarında mağlup olmazdık. Sence tüm sezon aynı presle oynayabilir miyiz? Mesela Yunus bile pert oldu. Osimhen dayanabilir mi?
Takımda sadece 3 orta saha var ki birisi Sara.

Lesley, Ilkay ve Kaan'i ben yok sayıyorum zaten ama Lemina oyundan ciktiginğa oyuna girecek oyuncu Lemina tarzı kesici bir oyuncu olmalı. Zorluk derecesi yüksek maclarda ne Lemina -Hakan nede Hakan - Torreira ikilisi uygun olur.
Sara'nin yerine Hakan olsa o zaman tabiki olur ama Hakan'i yedek bekletirsen kesinlikle takim icinde sorun cikarir.
Sara çıkış olacak büyük ihtimal. Hakan onun yerine gelecek. Sarr da bu kontenjan boşluğundan yerine doldurulacak diye düşünüyorum.

🚨 SON DAKİKA | Dursun Özbek transferde gemileri yaktı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, piyasadaki mevcut seçeneklerin hiçbirini Galatasaray kalitesinde görmediği ve bu nedenle transfer operasyonunu son ana bıraktığı öğrenildi.

Özbek’in kurmaylarına, “Gerekirse zorla alın, ama en iyisini getirin. Galatasaray vasat oyuncu transfer etmez.” talimatını verdiği iddia edildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, transferin son günlerinde büyük bir hamle için tüm şartları zorlayacak.

🚨 SON DAKİKA | Dursun Özbek transferde gemileri yaktı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, piyasadaki mevcut seçeneklerin hiçbirini Galatasaray kalitesinde görmediği ve bu nedenle transfer operasyonunu son ana bıraktığı öğrenildi.

Özbek’in kurmaylarına, “Gerekirse zorla alın, ama en iyisini getirin. Galatasaray vasat oyuncu transfer etmez.” talimatını verdiği iddia edildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, transferin son günlerinde büyük bir hamle için tüm şartları zorlayacak.
İŞTE GÜVEN VEREN HABER!

Onlara iyi oyun denmez. Sadece yüksek efor ile şahane press yaptık zira iyi oyun olsaydı sondaki lig maçlarında mağlup olmazdık. Sence tüm sezon aynı presle oynayabilir miyiz? Mesela Yunus bile pert oldu. Osimhen dayanabilir mi?
Takımda sadece 3 orta saha var ki birisi Sara.
Bizim oyun stilimiz, Okan hocanın oynatmak istediği oyun o maclardaki oyun. O maclardan sonraki maclarda mağlup olmamızın en büyük sebebi rotasyon yapamamamız, özellikle Lemina ve Torreira'nin yorgun yorgun oynaması. Gecen sene Fener'in rotasyonda kullandigi Alvarez ve Fred kadar oynayacak iki alternatif oyuncu olsaydı o mağlubiyetler olmazdı.

Ben bu ingilizleri anlamiyorum. Chelsea Delapi 35 milyona aliyor, herif koca sezonda 2 gol atiyor ve 52 milyona Nottinghama gidiyor.

Biz her sene Championship'den biraz isik gösteren Ingiliz vatandasi olan bir U23 herif alip, biraz parlatsak herhalde onu 30-40 milyona PLe paketleriz

Kahvekonyak cosmus ekside shajjaka leao cuma geliyor demis, yok hakan yok can. Oldu

Bizim oyun stilimiz, Okan hocanın oynatmak istediği oyun o maclardaki oyun. O maclardan sonraki maclarda mağlup olmamızın en büyük sebebi rotasyon yapamamamız, özellikle Lemina ve Torreira'nin yorgun yorgun oynaması. Gecen sene Fener'in rotasyonda kullandigi Alvarez ve Fred kadar oynayacak iki alternatif oyuncu olsaydı o mağlubiyetler olmazdı.
Hocam doğru ama küme düşen Antalya'ya ah bu da kaçar mı dediğimiz pozisyon yok. Varsa yoksa Osimhen
BAY gibi azman bile iflas etti. Takımda şutör yok uzun pas atan yok. Orta saha en az 4 isimden oluşmalı.
Torr 31 oldu, Lemina 33 olmalı

Geri
Üst Alt