- 23 Ocak 2019
- 26.160
- 33.971
- 2.273
Umarım o teklif şöyle bir teklif olur;Galatasaray, 24 saat içinde Rafael Leão için Milan'a yeni bir teklif verecek. (Corriere dello Sport)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım o teklif şöyle bir teklif olur;Galatasaray, 24 saat içinde Rafael Leão için Milan'a yeni bir teklif verecek. (Corriere dello Sport)
Hocam cidden nereye gidiyor bu kutuplara mı gidiyor kaptan uyuyakaldı herhal otopilotta takılıyor uçakTehlikeli yerlere gidiyor gibi ben takibi bırakıyorum
kalsın valla rtaş eksik kalalım gerekirse gelmesin yaNoa Lang'ıda alamayacak bunlar.
çok mu yavaş yav o daBatrakov'un idmandaki topla hareketleri vs bana Mertens'i anımsattı. Şut hızı vs tam o.
ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla gibiGalatasaray, 24 saat içinde Rafael Leão için Milan'a yeni bir teklif verecek. (Corriere dello Sport)
tam olarak öyle maalesef rtaşçok mu yavaş yav o da
Adam geçen sene sakatlığık yaşamasına rağmen sana 3 tane kritik maç aldı. Bu sene tek Barış a kalırsak çok ağlarız. Bu adamlar Leaoyu filan alamazlar.kalsın valla rtaş eksik kalalım gerekirse gelmesin ya
Hic sasmiyor kalip cumleler.ilk söyleyen levent tüzemen
Günler saatlere döndüğüne göre bizimkiler yusuf yusufa dönmüşGalatasaray, 24 saat içinde Rafael Leão için Milan'a yeni bir teklif verecek. (Corriere dello Sport)
dandik ligde golü bile yok rtaş maalesef antalya,rize maçı oynadı bir de juve maçında güzel top takip etti onun dışında yoktu yine ortalıkta , derinlik için katılıyorum ancak valla bu geleceğine herhangi bir menajer önerisi gelsin daha fazla katkı verir.Şu rezalet ligde 13-15 maçta gol atamamasının pek kabulü yok ya zaten hücumdaki kanatlar kale ağzından sürekli stadın ordaki hastaneye atıp duruyor topu , en azından şut vurabilecek biri gelsinAdam geçen sene sakatlığık yaşamasına rağmen sana 3 tane kritik maç aldı. Bu sene tek Barış a kalırsak çok ağlarız. Bu adamlar Leaoyu filan alamazlar.
U23 forvet alinir, Renato kiralik gonderilir.Bitshiabu da inanilmaz is olur bu arada, ama leao + bitshiabu slirsak, yedek forvet Baris mi olacak o vakit