Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.157
- 14.568
- 1.498
Ne jesusu ya Leao çekin kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü. Hayata döndürmek lazım. Arsenal ile iyi ikili ilişki kurduk gibi. Napoli’ye çakmalarına yardım işi olabilir.son hali nasıl ahberd acaba
Demek istediğini anladım renktaş, hak veriyorum ama orta sahada üstünlük kuramazsak ön tarafında bir anlamı yok.Renktaş 6 numara kaç gol atacak kaç maç kazandıracak. Eksik olsa da elde oyuncu var ayrıca. Hiçbir 6 numaraya 50 basma lüksümüz yok. O paralar maç kazandıracak hücum oyuncularına basılmalı ancak.
ya burada aslında kritik nokta taraftarın sara yada torreira'yı gözden çıkarmaması.sarr gelirse zaten torr yerine oynar e o zaman torr gitmeli ama şimdi bi erzurum maçında iyi oynadı diye taraftar çıkarken tezahürat yaptı o zaman işte yönetim istese bile tepki yerim diye o insiyatifi alıp yollayamıyor işte tamamen sorun o.Yabancı os işi imkansıza yakın yaniNasıl Leminayı taraftar aldırdıysa Sarr içinde öyle taraftar fazlasıyla baskı yapmalı
Real Madrid acaba Endrick+ para ile alır mı?