Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.664
- 93.399
- 5.263
Biz GS nin geleceğini düşünüyoruz birader.Muhasebeci misin ulan bırak para saymayı. Orta saha iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz GS nin geleceğini düşünüyoruz birader.Muhasebeci misin ulan bırak para saymayı. Orta saha iste
Lan ortasaha dedimDeniz geliyorsa u23 e gerek mi var
Alışkınız alışkınDursun övmeye devam edersen soyismini Özbek yapıcam
Ortasahayi germek olarak anladimSeverim ortamı germeyi
Aston- Leao işi de biter böylelikle. Aston'un sol kanat dolu zaten, sağ kanat bakarlar onlar Bailey'in yerine.
Leao gelirse forvet alınmaz, hiç ihtimal vermiyorum. Forveti de yedekler diye düşünür yönetim ve teknik heyet.Leao-Barış-Batrakov-Yunus-Sane baya zengin bir forvet arkası 3lü rotasyonu oldu darısı forvete diyelim
uyuyamıyoruz zaten broBu gece uyumayın.
Sarr için büyü yaptın mı?Ortasahayi germek olarak anladim
Dönüp dolaşıp kazıklanıp yine gardiye gidiyorlar sonunda bizi kurtar diye. Klasik bir durum oldu artıkTek yapmaları gereken 3 ay once sadece Gardi ile çalışmaktı. Başka bir şey değil yani. O adam bu adam değil de ekmeği Gardi yese neler olur görürdük
Falcao diagne de de batmıştık sözde.. birşey olmaz merak etme...Biz GS nin geleceğini düşünüyoruz birader.
Pek güvenilir değil ama u23 orta saha kim var ki piyasada? Bir Casado var sanırım kulüp arayan başka da bilmiyorum.