- 16 Haziran 2010
- 206.186
- 158.949
- 6.838
Sezonu kaybetmeye göze aldın demekSana bir metin hazirladim dursun
2.9 23:59
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezonu kaybetmeye göze aldın demekSana bir metin hazirladim dursun
2.9 23:59
Tel + pape sarr + deniz gül + üakdağ
bari bunu yapın yaw çok atla deve bir şey değil
EYvah eywah yazdin yabeni yine niye manasızca alıntıladın
Rezilliğe bak hangi torpilliye verdiler acaba bu sosyal medya işini
Fazla ise bu para sal peşini bırak ne bk yerlerse yesinler... Git başka birine... Ama başka biri kalmadı değil mi? gerizekalı bunlar valla gerizekalı...Milan, Leao için Galatasaray'dan 50+10 milyon euro talep ediyor. Bu rakamı Galatasaray şu an fazla buluyor. (Gianluigi Longari)
Başka birine gittiler (Sarr) o da aynı paraya denk geliyorFazla ise bu para sal peşini bırak ne bk yerlerse yesinler... Git başka birine... Ama başka biri kalmadı değil mi? gerizekalı bunlar valla gerizekalı...
konuda en çok post atana 1 cumhuriyettransfer gelene kadar post atmıyorum 1.gün
Max dayanacağın süre 2.5-3 dk falantransfer gelene kadar post atmıyorum 1.gün
en cok maas alınan topcularımızın sadece 1 inden memnunuz. Fıkra bu kadar
Ekli dosyayı görüntüle 332788
Sanchez ve toreyra dan da memnunum benen cok maas alınan topcularımızın sadece 1 inden memnunuz. Fıkra bu kadar
Ekli dosyayı görüntüle 332788
Son güne kadar beklenip Rashford Sarr Sarr Deniz ve Stoper alinsa tepkiniz nasil olur
Öyle birşey yok da... Yine de desteklemek lazım. Oyuncuları göklere çıkarıp yönetimi yerin dibine sokmak lazım.... Yoksa bu seneyi unutmamız gerekiyor...Belki transfer açıklayacaklardır
Evet aldim. Her sey Galatasarayim icinSezonu kaybetmeye göze aldın demek
Valla kardeşim git Lang ı al getir anasını satayım... Haziranda yapmaları gereken şeyi eylül e bırakınca küfür yiyorlar işte....Başka birine gittiler (Sarr) o da aynı paraya denk geliyor![]()
p.m.sarr, tel, deniz gül ve hatta ümit akdağ paketini 45-50 arası bitirirsin (tel kiralık olaraktan).Sarr, Tel, yerli forvetle (Deniz, Bertuğ vs.) min. maliyetle çıkılır bu işin içinden de niyeti iyi değil yönetimin.