- 27 Ocak 2010
- 140.316
- 106.813
- 5.788
fb için kural bu bizlik bi şey yokKontenjanı dolduramıyoruz ek yabancıyı nasıl alalım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb için kural bu bizlik bi şey yokKontenjanı dolduramıyoruz ek yabancıyı nasıl alalım?
italyanlar ısrarla bize yazıyor
nedir dostum bu senin her şeyi cinselliğe çekme durumunDursun başkan yazdırırım mahrem bölgelerime
hayri ahbabıma operasyon çekiliyorumut isik
Hayır kabul edip kendi lehine çevirebilirsin bu kuralı da neyini çevireceksin... Hoş kuraln detayını da bilmiyorum da elbet bize de yarardı alabilecek adam olsa...fb için kural bu bizlik bi şey yok
Tutulma var.guya ani ve beklenmedik şeyler olacak ama bize yansıması demirovic falan iştePerşembe günü bir şeyler olacak ama hayırlısı
zimmerwaldCL Kura çekimi nerede gerçekleşecekti
TelevizyondaCL Kura çekimi nerede gerçekleşecekti
hocam sizi tanımıyorum alıntı yapmazsanız sevinirimnedir dostum bu senin her şeyi cinselliğe çekme durumun
Şimdi en ağız şekilde küfür etmediğimizi mi sanıyorsun?Bu takıma orta saha almamak intihar gibi yarın devre arası laflarını duyarsak en ağır şekilde küfürler edilmeli
Lemina sözleşme dondur devre arasına kadarBu takıma orta saha almamak intihar gibi yarın devre arası laflarını duyarsak en ağır şekilde küfürler edilmeli
Sergen ulan seni bile küstürdüler aga adamlar?Tutulma var.guya ani ve beklenmedik şeyler olacak ama bize yansıması demirovic falan işte
Ne zaman gülmüş sans bize