Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.491
- 12.627
- 1.948
Kesin Stuttgarta o parayı peşin fiyatına 36 ay taksitle falan ödeyecektir o yüzden bu Demiroviç inadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane öyle değil.Konumuz sanede değil.Sanede öyle ama ne yapıyor görüyoruz
bize patlayıcı adam lazım
övdüğün torreira takımın el freni
Dursun Özbek yokken de transferler kampa yetişmezdi ki. Transferlerin kampa yetiştiği dönem hatırlamıyorum biz de çok nadirdir.Ne güzel yalan konuşuyor.
Hangi sezon kampa yetişmiş ki transferler kendisi varken?
Bence asıl yanlış bakış açısı bu. Leao'nun bile doğru profil olup olmadığı tartışılırken Sarr ismine yoğunlaşmak hata. Zaten 10 numaraya ceza sahasına giren, sezgileri yüksek birisi alındı. Bize kenardan ince işler yapabilecek adam gerekiyor. Osi'yi bedlemede de bal gibi sprunumuz var. Kanarlara giden toplar duvardan seker gibi geri geliyor ya da kontra yiyoruz. Çizgiye inme düşüncesinde olan, adam eksiltebilen bir tane kanat yok takımda. Sarr'a da kötü falan demiyorum zaten, yıllardır gözümüzün önünde izlediğimiz birisi, yapabildikleri ve yapamadıkları belli.Cok yanlıs bi bakıs acısı bu
takımda osi haric skor üretebilen adamın yok osiye top getirme sorunumuzda yok suan
osi en son ortayı kendi acıp barısa attırıyordu
o actıgı ortalarda barış yerine icerde bu adam olmalı
O gecesi gibi daha gelmez gece 01:00 civarında forum saniyede sayfa atlıyorduVecino gecesi yasayacagiz X bugun yarin heralde

O zaman çıkıp kampa yetiştirmeye çalışıyoruz demeyecek, yalan makinesi yeminle.Dursun Özbek yokken de transferler kampa yetişmezdi ki. Transferlerin kampa yetiştiği dönem hatırlamıyorum biz de çok nadirdir.
Dünyada 1 tane Sarr gitti.