Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Bu anket kapanacak: .
Her ne olacaksa hem birilerini gönderip hem birilerini alsınlar şu bikac gunde

Hem sözleşme dondursunlar hem u 23e sagbek falan baksinlar

Boyle olmaz artık yeter

amasız fakatsız herkes elindekilerin ölçüsünde bir şeyler yapmaya çalıştı bu kulüpte

gördüğüm en kötü transfer dönemi bir bu sezon 2. 2015-2016 sezonu

2sinde de aynı herif başrolde

bu kulübün tarihinin en kötü başkanısın

Eren Derdiyok'un kadroda yedeksiz şekilde tek santrafor kaldığı sezon hangisi? Bir o geliyor benim aklıma, onda da diğer gelenleri gidenleri pek hatırlamıyorum...

-28 yaşındaki Demirović'e neden 22 milyon euro verelim
-28 yaşındaki Sarr'a neden 45-50 verelim?
-27 yaşındaki Leao'ya neden 40-45 verelim?

Arkadaş siz oğlumuza gelin falan mi bakıyorsunuz kimseyi almayalım mı, sanki parayı cebinizden veren sizsiniz. Onu beğenme şunu beğenme, neyin hesabı bu sürekli? Sonra Dursun'a laf ediliyor parayı sen mi veriyorsun transfer yapsana diye..

Alma kimseyi bu klubun bir kurusunu dahi ziyan etme artik. Sonrada hakketigin sekilde rezil rusva olarak bu klupten sonsuza kadar yok ol. Nefreti iliklerime kadar hissettim sayende allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin

Doğmadı
XRecorder_20260824_01-1.webp

-28 yaşındaki Demirović'e neden 22 milyon euro verelim
-28 yaşındaki Sarr'a neden 45-50 verelim?
-27 yaşındaki Leao'ya neden 40-45 verelim?

Arkadaş siz oğlumuza gelin falan mi bakıyorsunuz kimseyi almayalım mı, sanki parayı cebinizden veren sizsiniz. Onu beğenme şunu beğenme, neyin hesabı bu sürekli? Sonra Dursun'a laf ediliyor parayı sen mi veriyorsun transfer yapsana diye..
28 yaşında demirovice 22m verince gelecek sene o var diye oyuncu alamayacaksın mevzu mu. Paramız sınırsızsa hepsini alalım. Demirovic gelince sarr ve leao gelmiyor

Eren Derdiyok'un kadroda yedeksiz şekilde tek santrafor kaldığı sezon hangisi? Bir o geliyor benim aklıma, onda da diğer gelenleri gidenleri pek hatırlamıyorum...
2018-19 galiba.
Transferi Ömer Bayram ile kapatmıştık.
Sonra devre arası Rodrigues, Ozan Kabak satılmıştı ve son ocak ayının son gününde parayı Diagneye basmıştık.

Geri
Üst Alt