Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Bu anket kapanacak: .
28 yaşında demirovice 22m verince gelecek sene o var diye oyuncu alamayacaksın mevzu mu. Paramız sınırsızsa hepsini alalım. Demirovic gelince sarr ve leao gelmiyor
Ben genel olarak sıraladım aslında, şuan konuşulan bu üç isim olduğu için yoksa hepsi aynı anda gelmeli diye yazmadım. Demem o ki herşeye bir bahane üretiliyor.

Yabancı kuralı seneye böyle kalmaz ayrıca seçimler var zaten.

Yav sarr leao falan gelmeyecek öyle bir para yok bence , demirovic ve u23 bir kanat bulup kapatiriz transferi, dursun bey taraftarı eşek yerine koymaya devam ediyor bu haberlerle dunyanin en yalanci kolpaci baskanı malesef.
Bende teklif edildiği iddaa edilen 30-40 milyonların falan yalan olduğunu düşünüyorum.leao olsun sarr olsun vss olmamasının tek sebebi çok düşük miktarlar artı taksitli falan teklif ediyor olmamız bence..
Tekrar söylüyorum başımızdakilerin yatacak yeri yok.

-28 yaşındaki Demirović'e neden 22 milyon euro verelim
-28 yaşındaki Sarr'a neden 45-50 verelim?
-27 yaşındaki Leao'ya neden 40-45 verelim?

Arkadaş siz oğlumuza gelin falan mi bakıyorsunuz kimseyi almayalım mı, sanki parayı cebinizden veren sizsiniz. Onu beğenme şunu beğenme, neyin hesabı bu sürekli? Sonra Dursun'a laf ediliyor parayı sen mi veriyorsun transfer yapsana diye..
Valla ben giden hiç bir paraya acımıyorum artık... Bana ne arkadaş? Ben vermiyorum zaten... veren de batmıyor... sahada başarı varsa para yerine gelir... yoksa gelmez... sanırsın yıllardır oyuncu satışından deli gibi para kazanıp da bu hallere gelmişiz...

Hiç umurumda değil... nenolacaksa olsun bitsin şu transfer dönemi... zira herkes mal gibi oldu bu transfer döneminde... teknik direktöründen oyuncusuna kadar... artık futbola odaklanmak istiyorum ben ya... her gün maç olsun izleyelim...

Okan sol kanat alalim diyormuş ama dursun forvet aliyor. Okanin hicbir ağırlığı yok. 4 sene şampiyon olmuşsun rest çekemiyorsun ne değişik bir arkadaşsın yav.

Ben genel olarak sıraladım, şuan konuşulan bu üç isim olduğu için yoksa hepsi aynı anda gelmeli diye yazmadım. Demem o ki herşeye bir bahane üretiliyor.
Gelecek sene demirovici başakşehire kiralarız maaşın yüzde 80i biz öderiz

Nasıl olur da dzemaili ve pandevli yaza doneriz şu ortamda

2016 ya döneceğiz

Arkadaş siz oğlumuza gelin falan mi bakıyorsunuz kimseyi almayalım mı, sanki parayı cebinizden veren sizsiniz. Onu beğenme şunu beğenme, neyin hesabı bu sürekli? Sonra Dursun'a laf ediliyor parayı sen mi veriyorsun transfer yapsana diye..
Demirovic’in beğenilmemesi ya da o paraların sorgulanması çok normal, geçen yıl da benzer mantıkta Singo isimli bir herif yüzünden devre arası orta saha alınamadı.

Kelebek etkisiyle gerçekleşiyor herşey, bugün fahiş bedele Demirovic alırsan yarın beklentini karşılamazsa gidip başka santrafor alamazsın.

Cuesta bekleneni vermeyince gidip başka direkt stoper almaman gibi.

parayı biz vermiyormuşuz hmm inşallah 150 milyon euroya ümit akdağı alırız o zaman

böyle bi mantık var mı ya, yönetimin aptal saptal planlaması ve tembelliği yüzünden hiçbir maliyete hiçbir transfere tepki göstermeyip razı mı olmak zorundayız

bunlar hiç transfer yapmasa daha iyi gelecek açısından

Demirovic’in beğenilmemesi ya da o paraların sorgulanması çok normal, geçen yıl da benzer mantıkta Singo isimli bir herif yüzünden devre arası orta saha alınamadı.

Kelebek etkisiyle gerçekleşiyor herşey, bugün fahiş bedele Demirovic alırsan yarın beklentini karşılamazsa gidip başka santrafor alamazsın.

Cuesta bekleneni vermeyince gidip başka direkt stoper almaman gibi.
Singo'nun bu kadar aşağılanmasını anlamsız buluyorum.

fbnin kanteye verdigi parayı biz versek neler olurdu forumda?

Dursun Özbek’ten de Ali Naci Küçük’ten de İbrahim Seten’den de Uğur Karakullukçu’dan da Yakup Çınar’dan da Levent Tüzemen’den de Abdullah Kavukçu’dan da bu transfer sürecinin içerisindeki herkesten nefret ediyorum. Tez zamanda hepsinin işlerinden olmasını paraya muhtaç kalmalarını diliyorum. Etimle kemiğimle nefret ettim. Sane’yi satın Sallai Singo’yu tutun takımda Barış Alper’i ilk 11’e sabitleyin inşallah tez zamanda kulübü istediğiniz noktaya 13.’lüklere geri çekersiniz bir zevkimiz var içinden geçtiniz.

chermiti piyangosu vurmuştu bir anda keşke aynı piyango burada da vursa bize

Anket şey gibi olmuş İsmaila sarr mı / wd40 kullanıyorum arka kapım gıcırdıyor

50 milyon seviyelerine çıkabilen bir takım o olmuyorsa neden 25 e Demiroviç alsın Kolpahan ??

Güya 50 milyonluk oyuncunun ikamesi 25 milyonluk oyuncu mu oluyor ? 50 milyonluk adam alamıyoruz o zaman 25 lik mi alalım demişler

Geri
Üst Alt