Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Bu anket kapanacak: .
İbrahim Seten Sane’yi yemeye başlamış. Dursun Özbek Barış Alper’in önüne adam almam demiş. Bir tane adam akıllı muhabir bir tane adam akıllı yönetici ve iletişim birimi yok şunları yalanlayacak. Susun anca susun. Okkalı küfür edicem az kaldı.

2-3 aydır Leao aşağı Leao yukarı dedikten sonra adam son kontenjanı Demirovic için harcamaya kalktı bir anda. U23 forvet arayışı bir anda kesildi.

Hadi kanatların sezona harika bir giriş yapsa çark ettiler diyeceğim, berbat başladılar tam tersi.

15+3 milyondan nereye. Kendi sirketlerini böyle yönetseler, simdiye bir kac kere herhalde iflas ederlerdi

Ugochukwu
Demirovic
Tel
Batrakov
şu transfer dönemini lig 1de,bundesligada falan küme düşmemeye oynayan takım geçirse kümede kalamaz.Güya işte türk olmayan takımları yenmek için kurulmuş takımız kanzi falan filan baştan aşağıya rezillik akıyor kulüpte.Liseliler de kuru pasta yiyip dursun

Aksine oyuncu almak için oyuncu almak daha da riskli, Demirovic alınacağına ortalama biri kiralansın daha iyi.

Bu tarz transferlerin fayda sağladığına ben şahit olmadı, Cuesta transferine benziyor tüm süreç, 20 tane u23 santraforla konuş sonra onlara vermediğin parayı git 28 yaşında ortalama bir adama ver, saçmalık.
Demirović için sıcak değilim ama forvet lazım bize, Osimhen'e Allah korusun birşey olsa yandık komple. Şuan yoruldugunda kimseyi sahaya suremiyoruz.

Yoksa ana hedef bu paralara Leao olmalı o olmazsa Sarr gibi fişek herif gelsin. Ama forvet de lazim öyle ya da böyle, parasını konuşmaktan bıktım şahsen.

3 ay beklemekten sıkıldım..

Yine de bekleyelim. tolgahanin lafı hep Galatasaray yönetimine gore bu teklif kabul görecek şeklinde

Leao ve Martinelliye de aynısını dedi

Bi bok olmuyo

sportif direktorumuz yedek forvet illa tecrubeli olsun diyordu ise o zaman enes unal’i alsaydin abi. bedava yerliydi. yetenegi de ismi gecenlerden az degil.

Aziz genel kurulda neler söyledi daha ne diyecekler.
ben taraftarı kastediyorum

adamlar 14 15 senedır samp olamıyor her sene muthis para harcanıyor ama her sene baştan başlıyorlar destege

bizde 1 tane hatalı transfer yapılınca her topcuya aynı muamele cekiliyor

hala cuesta konusuluyor fbnın aldıgı sakat stoper suan ellerınde hala kımse ses etmıyor

Robbie Ure 9m gibi komik bir rakama Sevilla yapti

Onu alip sol kanat'a Leao yada Sarr alip

Lemina ya sozlesme uzatmayarak ve onun yerine Pape Sarr alcaktin

Ugurcan
Sallai - Sanchez - Apo - Jakobs
Torreira - Pape Sarr
Sane - Batrakov - Leao
Osimhen

bukadar zor olmamali

Geri
Üst Alt