Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    165
  • Anket kapatılmış .
Sence ne kadar ipliyor Aziz. Bizden başka bu durumu takan kulüp yok gibi. Belki TS.
Nasil iplemeyecek? Ne olacak o adamlar ve kontratlari? Haftaya cuma gun sonunda ya feshedecekler milyonlar verip hepsini yoksa yaptirim olmayacak mi mesela?

O kadar da degil, herkes ne paralarla ne hesaplar yapiyor

Konusan yoneticiye 200 300bin tl ceza kesmeye benzemez o is.

He surda katilirim, olaki kus tasa carpti elediler lyonu...baya niyetlenirler bazi seylere. Ama onun disinda isleri hala zor.

dun kulupler birligi tatavasida hava civa. Lig baslayali 2 hafta olmus. Adamlar zaten fazla yabancilarini dondurebiliyorlar transfer suresi dahilinde. Oraya 2 tane luks taninmaz. Zaten trabzon ve biz istememisiz.

olaki yaptilar mi? Pape sarri da indirirsin sende ama o duruma karsi cikmak onemli. Her ne kadar giklari cikmiyor olsada yoneticilerimizin.

Dışarıda transfer koştururken neden
Ali Habeşoglu
Adil Demirbağ transferleri bitirilmez?

Dışarıda transfer koştururken neden
Ali Habeşoglu
Adil Demirbağ transferleri bitirilmez?
Avrupa listesi isinden sonra kalan 2 gunde umit adil bir sey yazilip cizilir , oylesine mi olur ciddi mi olur muamma

Bu Leao kac milyon istedide Aston hemen masadan kalkmis? Adamlarin 2 tane bonuslar ile 6 milyon Eurodan fazla maas alan adamlari var.

Bizimkiler Mathys Teli bile alamaz gibi geliyor bana. Adamlarin kanat rotasyonuna baktim ve o kadar iyi degil gibi.

Xavi Simons'da orda oynayabilir ama o daha yarim sene sakat. Bir de Odobert var, ama o da 3 ay sakatmis. Hazir oluyum diyene kadar devre arasi olur. Mikey Moore Kölne kiralik gidecekmis. Ondan sonra tek kalan isimler Savinho, Kudus ve Tel oluyor.

leaoyuya ben aston villa haberlerinden sonra almazdim

oraya gitmek istiyorsa gitsin

böyle düsük takimlarla ben transfer yarisina girmem

aston villa nedir abi bu kadar mi düstün sen

leaoyuya ben aston villa haberlerinden sonra almazdim

oraya gitmek istiyorsa gitsin

böyle düsük takimlarla ben transfer yarisina girmem

aston villa nedir abi bu kadar mi düstün sen
Adam oraya gitmek istemiyor ki

Bize gelmek icin can atan adamlari göz göre göre almiyoruz

Geri
Üst Alt