Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.988
- 21.964
- 2.783
Nicolas Jackson diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
70 milyonu vermezsen vermiyor chelsea o kadar da inat etmiş durumdalar kalıyorsa kalabilir diyorlar hatta.Yoksa çoktan aston villa almıştıNicolas Jackson diyorlar.
Biraz da gülelimSON DAKİKA | Abdullah Kavukçu, Ismaïla Sarr transferi için bütün şartları zorluyor.
Kavukçu’nun, yıldız oyuncuyu taraftara “simitin üstündeki susam” olarak sunmak istediği ve transferin tamamlanması için temasları hızlandırdığı öğrenildi.
İnan kardeşim mesajlarına bakmadığımı düşünme kafayı topluyorum daha yeniBiraz da gülelim![]()
dayı hala olumlu bu ama yani şurada hakanı alıp sara'ya muhtaç kalmadığın ve leao aldığın senaryoda takım yine uçar zaten , şuanki tablo normalde baya olumsuz gözüküyorKişisel görüşüm muhtemelen şöyle kapatacağız gibi geliyor.
Leao'da Milan son verdiğimiz teklifi kabul edecek,
Hakan Ç alınacak
Tel kiralama, Eyong veya benzeri bir forvet satın alma/kiralama
Çıkış sağlanırsa Sarr
Potansiyelli bir sol stoper.
Bunların yanı sıra belki bertuğ, deniz gül gibi isimler olabilir.
Bilgi değil kişisel yorum, gidişat buraya gidiyor gibi ama asıl mevzu ŞL günü belli olacak.
dediğim gibi 3 isim var diğer isimlere bakmayın
Öyle bir söylenti gördüm ama ben de ihtimal vermiyorum70 milyonu vermezsen vermiyor chelsea o kadar da inat etmiş durumdalar kalıyorsa kalabilir diyorlar hatta.Yoksa çoktan aston villa almıştı
Mauro Emanuel Icardi Rivero
4 isimi varmış 3 değil....
Çok iyimser gördüm seni...Kişisel görüşüm muhtemelen şöyle kapatacağız gibi geliyor.
Hakan Ç alınacak
Çıkış sağlanırsa Sarr
Bilgi değil kişisel yorum, gidişat buraya gidiyor gibi ama asıl mevzu ŞL günü belli olacak.
Kişisel görüşüm muhtemelen şöyle kapatacağız gibi geliyor.
Hakan Ç alınacak
Çıkış sağlanırsa Sarr
hocam sus beultrAslan açıklama yapmalı artık yönetim istifa demeli
Bu adamı son 2 senedir bir gram sevmiyorum ama yönetim 3 başlı teklif sallıyor belli ki.Sağlam kaynak