Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    165
  • Anket kapatılmış .
Ulan biz kimin ahını aldık da bu transfer dönemini yaşıyoruz? Feneri pompalamak suç mu kardeşim?

Mauro Emanuel Icardi Rivero

4 isimi varmış 3 değil....
Seviyoruz Kral'ı..
1eafe11886bcc80aaee16b4b34c0a3e3.gif

Alacagin kanat oyuncusunun Lang dan daha iyi olmasi lazim ki Langin Hollanda milli takim oyuncusu ve Atalanta Bologna gibi takimlarin radarinda oldugunu unutmayalim.Bu yuzden Leao Sarr gibi oyuncularin standartinda isme ihtiyac oldugu ortaya cikiyor.U-23 Lang dan kaliteli de cok fazla oyuncu yok.Forvet olarak Demirovic İcardi nin ayakkabisini tasiyamaz.Ponomarenko gibi adam lazim

Bu adamı son 2 senedir bir gram sevmiyorum ama yönetim 3 başlı teklif sallıyor belli ki.

Burhan’ın Hazar kolpasından aldığı haber hariç hiçbir duyumcuya kızamıyorum da. Bizimkiler teklif yapıp kaçıyor belli ki.
Aga bu duyumcuların hepsi ya menejerlerden ya da onların haber saldığı adamlardan haber alıyorlar... Bir oyuncu ile ilgili şunun durumu nedir diye sorsalar ortalıkta dolanıyor... Yada Menejerin birilerine itelemeye çalıştığı oyuncu için haber yaptırıyorlar şu isim Galatasaray'ın gündeminde diye... Başka türlü bu haberler bu kadar konuşulmaz... Yöneticiler de arada bir kulübü fiyatsal anlamda sıkıştırmak için başka bir oyuncu haberini salıyor vs. vs.

Ultraslan açıklama mı? :asd:

Şaka maka bu sene her taraftan sardılar etrafımızı.

Yönetimin durumu ortada satmışlar gibi, Ultraslan özelinde söylemiyorum ama bir şekilde ikilik çıkarıp taraftarı dağıttılar...

Takım zaten eksik Allah korusun 1 sakatlıkta takım Anadolu takımı seviyesine gelecek.

Kura çekiminin sonuçları bekleniyor demek de aşırı saçma bir şey.

Şu halimizle maçların büyük bir kısmında epey zorlanacağız zaten. Bunun daha sakatlığı kart cezaları formsuzluğu falan var.

En basiti ilk 11'den 1 oyuncu aksadığı vakit onun yerine koyabileceğin oyuncu ya sayısal olarak çok az ya da kalite olarak çok yetersiz.

Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum bize yaşattıkları bu skandallar için. Allah topunuzun belasını versin.

Kişisel görüşüm muhtemelen şöyle kapatacağız gibi geliyor.

Leao'da Milan son verdiğimiz teklifi kabul edecek,
Hakan Ç alınacak
Tel kiralama, Eyong veya benzeri bir forvet satın alma/kiralama
Çıkış sağlanırsa Sarr
Potansiyelli bir sol stoper.

Bunların yanı sıra belki bertuğ, deniz gül gibi isimler olabilir.

Bilgi değil kişisel yorum, gidişat buraya gidiyor gibi ama asıl mevzu ŞL günü belli olacak.
Ben de sana duyum vereyim.
Galatasaray 1 santrafor 1 kiralık u23 kanat ile transferi kapatır

Geri
Üst Alt