Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    89
  • Bu anket kapanacak: .
Sakat durum derken adminim sadece meraktan soruyorum israr maksadiyla degil
Soyle, sen mesela bir uyeyi engelledin, gicik kapmis olabilirsin artik bahanesi neyse, onun actigi konulari da gormuyorsun. Sakat olan durum bu.
Zaten diger sebebi de yonetimin yapmasi gereken isi uyeler tarafindan oyun bahcesine cevrilmesini istemiyoruz, ama diger dedigim sey daha sakat bir durum yarattigi icin yonetimin acmasi daha dogru olacaktir.

olanı söyleyim bu demirovic gibi herifleri kim buluyorsa dursun bunun ağzına bakıyordu baktı oralarda saçma sapan isimleri bile ikna edemiyorlar fiyatlar fahiş yetiş Abdullah dedi Ponomorenko Leao falan kavukçunun liste imşallah araya başka bir yamyam girmez de şu Leao ve ponoyu alır orta saha kovalarız

Ponoramenko>Demirkazıkoviç
En azından 23 yaş altı forvet alıp kanat ya da orta sahaya Leao/Şart olmadı fırsat transferi yapma şansı olur.

Demirovic'ten vazgeçtiğimize göre herhalde toplantıdan Okan hocanın u23 santrafor ve 23 üstü kanat tarafı kazandı diyebilir miyiz? Bana kalsa kanat ve santrafor u23 bulunur mesela Djiu yada Pono + Bahoya- Malick Fofana'yı alıp Nhaga''yı oynama garantisi ile kiralayıp orta sahaya da Pape Sarr almak bizim daha çok sorunumuzu çözer. Lemina, Torreira, Sallai yada Singo'nun bu saatten sonra bir yere gideceğini düşünmüyorum ben.

bu neymıs ya

1787665734436.webp

Ponomarenko 30 alındı diyelim 50-60a satılması gerekiyor bu rakamlara ulaşması için her maç oynamalı Osi varken nasıl olacak o iş

Geri
Üst Alt