Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    109
  • Bu anket kapanacak: .
Duyumcu dediğin bir şey tutturur öncelikle. Ne bileyim ismi çıkmadan Ugochukwu derdi mesela bilmem Jelertin gidecegi takımı bilirdi.

Kendi fikrini beyan etmesinde hiç bir sıkıntı yok ama bir bok biliyormuş gibi hiç bir şeyi bilmeden halen burada sıkması kabul edilmez

Yav sırf seni kapak etmek için vaktimi harcıyorum bak.

https://i.ibb.co/ZRVty046/1.jpg > Lesley transferi yazdığım tarihe bak Samiyen'in girdiği sonra Kap gelen saate bak.
Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv > Jelert 1.5 saat sonra.

Batrakov konusuna girmiyorum bile. Sadece bu 2 si yeterli sana. Ahmed'in transfer haberini, ilgimiz yok bunlarla oyalanmayın dediğim isimlere girmeyeceğim bile.

Eleştirebileceğin 2 isim var Can ve Leao ikisinde de süreç malum benim dışımda herkes aynı konuyu konuşuyor.

Adamsan özür dilersin, değilsen yazma daha.

Edit: En azından adam olmadığını kabul edip cevap vermiyorsun da iyi bir şey. Özür dilemek küçültmez seni bu kadar içerlenme.

Son düzenleme:
Cane cane cane
Iste meydane
Dursun başkan
Transferler nerede haney
OoOOoOOooOo

Kulubun başında büyük yalanci bir adam var. Durumumuz cidden vahim

Duyumcu dediğin bir şey tutturur öncelikle. Ne bileyim ismi çıkmadan Ugochukwu derdi mesela bilmem Jelertin gidecegi takımı bilirdi.

Kendi fikrini beyan etmesinde hiç bir sıkıntı yok ama bir bok biliyormuş gibi hiç bir şeyi bilmeden halen burada sıkması kabul edilmez
yav bırak takılsın. adamın kolpacı oldugu ayan beyan ortada. kimsenin ciddiye aldıgı yok zaten dalgasında herkes.

images.webp

Geri
Üst Alt