Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    132
  • Bu anket kapanacak: .
1787672923363.webp

Yapmayın Beyler

Siz kavga ediyorsunuz Dursun ellerini ovuşturuyor

Yapmayın etmeyin

Bu bir defalik mahsus boyle yapildi Cund icin ozel.
Normal uyeler konu acinca cunku baska bir sakat durum ortaya cikiyor ondan. O yuzden bundan sonra tekrar yonetim tarafindan acilacak tum konular.

Alternatif nöbet başlığı açmak serbest mi?

Entry'yi girdiginde Ugochukwu Point otel'de konaklaniyordu dostum

Show yapma

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yav haklısın özür dilerim de geç. Hadi Lesley öyle Jelert'te mi öyle?

Hadi Jelert'e de bir bahane bulacaksın buna da tamam diyorum.

Batrakov yattı derken herkes salı günü İstanbul'da olacak diye sözünün arkasında duran benim. Sende bu forumdasın bende bu forumdayım. Herkeste okudu mesajları. Bu mesajdan 3 gün sonra Samiyen dahil herkes Salı gelecek dedi mi demedi mi?

Ne istiyorsun birader? Adamı uçağa bindirip benim mi getirmemi istiyorsun?

Sen sorunu sordun bende sana cevabını verdim.

Tekrar diyorum azıcık sözümün eri biriyim diyorsan, efendi gibi özür dilersin kapanır konu.

Yoksa tatava yapma sürekli.

Üyeler burada ne var diye baksa ben ne okuyorum şu an diyordur. Gidin özelde konuşun bari derdinizi öyle anlatın.

Galatasaray'ın bir kuruşunu düşünüyoruz diyen reziller bu hafta çöp topçulara, menajerlerine ve kulüplerine nasıl domalacaklar hep birlikte göreceğiz. Düşman olsa Galatasaray'a maddi ve manevi bu kadar zarar veremezdi.

Leaonun gidişat bize doğru. Milanla ipleri kopardı kalsa bile katkı vermez eninde sonunda bize verecek Milan başka şansları yok. Başka kimse 10m net maaş vermez arabistan dışında orayı da düşünmüyor galiba.

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yav haklısın özür dilerim de geç. Hadi Lesley öyle Jelert'te mi öyle?

Hadi Jelert'e de bir bahane bulacaksın buna da tamam diyorum.

Batrakov yattı derken herkes salı günü İstanbul'da olacak diye sözünün arkasında duran benim. Sende bu forumdasın bende bu forumdayım. Herkeste okudu mesajları. Bu mesajdan 3 gün sonra Samiyen dahil herkes Salı gelecek dedi mi demedi mi?

Ne istiyorsun birader? Adamı uçağa bindirip benim mi getirmemi istiyorsun?

Sen sorunu sordun bende sana cevabını verdim.

Tekrar diyorum azıcık sözümün eri biriyim diyorsan, efendi gibi özür dilersin kapanır konu.

Yoksa tatava yapma sürekli.
Uzatan sensin? Hadi önünde koskoca iki hafta var. Göster bakalım kendini.

Basına cikmamis bir ismi önceden tuttur sana söz veriyorum özür dileyerek forumdan çıkıp bir daha girmem.

Adamsan sen de bu iddiaya girersin

70 yildir bu forumdayim bi gsc efsanesi yapmadiniz beni.Dunku bebeler oluyo bizde tik yok

Geri
Üst Alt