Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.368
- 9.910
- 2.538
Cantera Emre’yi forumumuza davet etme vakti geldi bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Bu platform kendi potansiyelini kullansa, bunlar gibi toksik tiplerden arınsa daha iyi yerlere gelir daha aktif kalır. Bunlar gibi tipler transferin dışında normal takımla alakalı sohbet etmek isteyen adamları da kaçırır."Sanane kiminle ne iletişimi kurup kurmayacağımı sana mı soracağım? Adam bana saçma sapan ithamda bulunup fındık kadar aklıyla laflar etmeye kalkarsa cevabını alır. Seni ne geriyor? Hayırdır forumun sahibi misiniz anca atlayıp duruyorsun? Üyesiysen diye konuşuyorsan ben 2010'da girdim ilk bu foruma ben mi sahibiyim moduna gireyim? @Recep Buruk PM de konuştuğumuzda Serdar'ın banlanmasına üzüldüğümü söylediğimde, üyelerin forumun sahibiymiş gibi konuşmasına izin vermiyoruz demiştin ama maşallah hepsi yönetici gibi ahkam kesme kafasında.
Tekrar sana dönecek olursak sen ne b.k biliyorsun onu söyle? Bilmiyorsan, sus ya yazılanı oku ya da okuma tercihini yap. Senin gibi 7 24 boş boş oturuyor muyuz sanıyorsun? İşimiz var, kendi hayatımız var vakit buldukça girip yazıyoruz. Ne zaman işim var yazacağım deyip yazmamazlık yaptım?
Boş boş konuşmakta üstünüze yok yemin ederim. 50 kere açıkladığımız isimleri papağan gibi konuşup duruyorsun. Bak bakalım Reij'in babası bugün ne demiş GS ile alakalı. 10 milyon fark senin cebindeki 10 tl mi de 10 milyon fark var diye soru soruyorsun?
Bu kadar adam gerizekalı hepsi başkana düşman durduk yere sallıyor öyle mi? Hepsi biten transferlere başkan giriyor diye uyduruyorlar yani?
Yazık kafanıza. Sanki biz yapıyoruz transferi biz imza atıyoruz. Güvendiğimiz insanlardan gelen bilgi. Tolganın tweet altına bakıyorum sizin zihniyetinizdeki elemanlar koşuşmuş hemen. Her zaman amacınız bağcıyı dövmek, olumsuzluktan besleniyorsunuz çünkü.
Adabıyla dinleyen, soru soran, karşısındakini de insan yerine koyup saygı duyan herkese teşekkürler. Herkesin de işi gücü rast gitsin.
@Emrah Yıldırım Sağ ol, davet ettin. İcabet etmek gerekirdi, ettik ama bu forumu neden bıraktığımı bu tayfa hatırlattı tekrardan.
Ekşideyken forumla alakalı bir şey yazmıştım. UA'nın forumu ve GS Sözlük dışında taraftarın ortak bir yerde buluşacağı forum yok. Biri UA kuralları geçerli diğerinde de yazarlık süreci çok uzun. Bu platform kendi potansiyelini kullansa, bunlar gibi toksik tiplerden arınsa daha iyi yerlere gelir daha aktif kalır. Bunlar gibi tipler transferin dışında normal takımla alakalı sohbet etmek isteyen adamları da kaçırır. Naçizane tavsiye olsun.
Selametle herkese.
Nasıl?
İlk geldiğinde de yazmıştım Nedim'lerin bir operasyonu olabilirdoruk'un fakei mi bu yaw sabahtan beri hakaret ediyor millete banlanmadı

Millet birbirine girmiş hocam sen ne anlatıyon70 yildir bu forumdayim bi gsc efsanesi yapmadiniz beni.Dunku bebeler oluyo bizde tik yok
Vedat Muriqi mi bu?
Ben de senin banlanmani istiyorum kolpa severleri sen ve senin gibiler kolpasiz biraktiniz@Alper Altun
@Recep Buruk
lutfen ṣu kolpa kaynagi suresiz banlayin artik. Adamin yalanlari yuzunden her girdiginde kavga cikiyor
Forumun süküneti icin banlayin ṣunu artik. Saygilar
Öyle şeye gerek olduğunu düşünmüyorum zaten bu konunun amacı da kaybolur öyle birşeye izin verirsek.Şakasına sordum da işte bir tane de admin olmayan X üye Transfer Nöbeti veya benzer ama başka isimde bir başlık açsa ve üyelerin hepsi değilse de ciddi bir kısmı oraya yazdığı için 2. bir paralel nöbet başlık oluşsa o başlığı kapatır mısınız? Yaptırımda bulunur musunuz vs?
Ya rezilsiniz rezil istifa edeceksiniz beceriksizler ordusu
Kalan her güne 1 transfer lazım
Aslanda bergüzarım
Ben sevdamla gezerim
Hasretliler kavuşmuş
Ben daha intizarım
İntizarlık çekerim
Leblerin bal şekerim
Ben pirden ayrılali
Gözyaşını gökerim
![]()
Hakkimi ariyomMillet birbirine girmiş hocam sen ne anlatıyon