Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.540
- 12.649
- 1.948
Kenan bey ile yeni bir duyumcu doğuyor sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leaoyu yine yeniden almisiz renktas. Son gelisme bu.Son gelişmeler??
Bilgiye bak.. Yani öyle bir bilgi vermişki sarr gelse Okan hoca istiyordu bakın nasıl bildim diye alıntılayıp tik atacak,gelmese zor olduğunu yazmıştım diye alıntılayıp yine tik atacak..Haberin tutmama ihtimali kalmamış..Neredeyse tüm gs muhabirleri böyle..Sosyal medyayı tara,at orta yollu bir mesaj..
ali naci denen kolpacının hicbir dediğine inanmam10 m CL ceyrek falandir. (O ekstra turun parasini veririm diyorsun iste)
12 m epey tuzlu ama.
ŞımarıklıkLeao yu beğenmemek ne demek.
Parası maaşı çok olabilir ama beğenmemek olmaz.
Maas kismini baskalarida yazmisti sanki yavali naci denen kolpacının hicbir dediğine inanmam
Kac gunes dogumu lazim bu adami alabilmek icin? Yat kalk gina geldi.Evet hava kararmaya yakın yani Leao'yu alma saatlerine girdik.
Yarın güneş doğana kadar Leao bizde rahat olun.
![]()
heyecan olsun diye. adrenalini hissetmedin mi50 verilcekse neden bekledik 1 ay?
hayır, insan kendisi.Leao bitmiş
Alıp verdik mi hemen yineLeaoyu yine yeniden almisiz renktas. Son gelisme bu.
Yalan abi bu herifin dedikleri bunu versek kabul ederler heriflerin istediği bu zatenAli Naci Küçük: "Ben size Leao için yapılan yeni teklifi söylüyorum;
• 45 M€ bonservis
• 10 M€ bonus
• 12 M€ maaş + bonus"
Seni de banlayacamhayır, insan kendisi.
Sıkıntı zaten güneş doğunca başlıyor hocam.Kac gunes dogumu lazim bu adami alabilmek icin? Yat kalk gina geldi.