Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.734
- 22.130
- 2.663
Yönetim istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallaha İtalya ligi gibi sert ve defansın mantelite oldugu yerde gayet iyi skor katkısı vermiş adam. Yetenek seti üst düzey olan adam sonuçta. Bence kesin hüküm vermeyelim. Ayrıca beraber oynamaktan zevk alacaği ve sapitirsa dayak yiyebileceği bir osimhen var
Hocam bitshabuyu de kiralık bırakıyorlar ve isteyenlerden biriyizPape sarr kiralanabiliyor biz gittik 3.5 kiralama 2.5 da maaş +28 milyon euro opsiyonla uguwucuyu aldık öyle mi?
Ekli dosyayı görüntüle 332949
O kadar da değilNe küfürü nurlu yüzlü başganım benim derim ajshdkjashdkjasd
vermezler o çocuğu beklentileride büyükUmarım Bonny görüşmelerini bu duyumcular Hakan sanmışladır.
İnşallah İnter ile Bonny için görüşüyoruzdur.
Sen 2 senedir 20 üstü skor katkısı verip 50 maça çıkan, takımda en çok süre alan oyuncuya çöp çekiyorsun ama?Maliyet eleştirisine itirazım yok asla etmem lakin Leao ya da çöp çekmeyin yahu. Ayaksız Barış Alper var senin kadronda para kopartmak için siyah ekran veriyor. Yapmayın gözünüzü seveyim.
Zaten 1 ET'nin kendisi idi kayyum atanınca hem sponsorluklar hem de locayı iptal ettirdi Nef'in, bir sponsor battı sanırım diğer ikisi de biri Oktay Ercan diğeri de yine Sixt idi galiba.Son 2 yıldır ET yok. Adam sponsorları devamlı ön plana çıkarıp, onure ediyordu. Dursun kendi keyfinin derdinde. Normal vermemeleri
Her yolu denediler son çare okan buruku dursuna kovdurtmak. Gs başkanı da fb'lilerle kankilik yapıyorAdamların dertleri okan buruk zaten... sağolsun bizim taraftarların bir kısmı da jilet ediyor bu oluşuma farkında olmadan
yunus kadar verseydi keşke yaw yunus daha az oynayıp neredeyse 2 katı istatistik yaptıSen 2 senedir 20 üstü skor katkısı verip 50 maça çıkan, takımda en çok süre alan oyuncuya çöp çekiyorsun ama?
Barış’ın maaşı 3 m euro, üstüne çok maç sayısına bağlı bonus var, 5 falan ediyor.
12 alacak olan Leao, Barış kadar katkı veremezse o zaman görücem, Sane için de aynılarını diyordunuz Barış’ı geçtim, Yunus kadar katkıyı anca verdi.