Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    98
  • Bu anket kapanacak: .
2 ay bekleyip yine adamların istediği veya 6 7 ay sonra ellerinde boşa düşecek olan oyuncuyu 50+ya saplayacaklar yani.Bu kararı herhangi bir gsli yapsa içinden geçilirdi.Ama makamda kim varsa ekstra ekstra savunuluyor.2 yıl sonra nasıl bundan cıkıcaz diye dursuna laf atacak taraftar aynı taraftar veya kendilerine genel kurul denen liseli tayfası neyse onlarda dursunun bu hamlelerine karşı çıkmazsa boşa taraftardan eskisi gibi onu alın bunu alın bizim şarap fiyatları neden arttı diye söylenmesin.

Adamlar 50 istiyordu en başta hem bekleyip sinir hastası oluyoruz hem o parayı eşşek gibi veriyoruz.Bu işte bir terslik var.

Kendisi çok zeki herif ya, dünyanın en köklü kulüpleriden birini kandıracağını sanıyor işte, yav senin numaranı Trabzon yememiş kaleciyi son gün sana 30 milyona vermiş, milan nasıl kekleyeceğini düşünüyon sen derler adama.

bekledik ama fiyat düşmedi
yapacak bir şey yok
dursun beye güvenin

Bir yerde okudum Aston Villa Leao’ya 6m yillik maas, biz ise 12m teklif etmisiz, eger haber dogruysa beceriksizler yine sasirtmadi.

Bu transfer doneminde oyunculari GS markasi ve proje ile degil de yuksek maas ile ikna etmeye calistilar.

50M ye leao mu?
Yoksa 15M lang mı diye anket açılmasını talep ediyorum

Adamlarda hiçbir pazarlık yeteneği strateji hiçbir şey yok komedi yaw

Sana gs lisesini kazandıran lise sınavının sorularını hazırlayanların öğretmenlik diplomalarına sokayım

Bir yerde okudum Aston Villa Leao’ya 6m yillik maas, biz ise 12m teklif etmisiz, eger haber dogruysa beceriksizler yine sasirtmadi.

Bu transfer doneminde oyunculari GS markasi ve proje ile degil de yuksek maas ile ikna etmeye calistilar.
Osimene 25 veriyoruz rts.

Geri
Üst Alt